Kanat, Ekim’e Aşık Olduğunu İtiraf Etti! Heyecan Dolu Duy Beni Dizisinin 6. Kısmı bir daha İzleyenleri Mest Etti!

kolluk

New member
Uzun müddettir reyting yüzünden gülmeyen Star TV’nin yüzünü güldürmeyi başaran Duy Beni dizisi, 6. kısmıyla bir daha izleyenlerden tam not aldı. Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun başrollerinde yer aldığı Duy Beni dizisi, başrollerin canlandırdığı Ekim ve Kanat karakterlerinin aşk itirafıyla çalkalandı. Gelin Kanat’ın Ekim’e olan aşk itirafının damgasını vurduğu Duy Beni dizisinin 6. kısmında neler yaşandı bir arada göz atalım!

Melisa’nın Leyla’yı kendi taraflarına çekmek için hazırladığı plan işe yaramaya başlar. Kanat’a giden yolda her yolu deneyen Leyla, Ekim’e karşı durmak için Melisa’nın tarafına geçer.

Bu süreçte Ekim’e olan öfkesini ziyadesiyle çıkartan ve Melisa’yla taraf olan Leyla, mesajlaştığını düşündüğü ancak yanıldığı Kanat’a olan aşkını itiraf eder.

Bu sırada Selim ve Bahar Hoca, gençlerin zorbalığına karşı artık bir dur demek ister ve sınıfta bir ‘Zorbalık Mahkemesi’ kurar. Ekim ve Melisa burada da karşı karşıya gelir.

Ve sonunda Kanat, gözyaşları ortasında Ekim’e olan aşkını itiraf etti!

Tabii biz de mest olduk izlerken…

Sahneyi buradan izleyebilirsiniz;

Bölüm ise her zamanki üzere gündem olmayı başardı.

twitter.com

Ekim ve Kanat sahneleri ise izleyicinin çok güzeline gitmiş üzere duruyor…

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

Heyecan dolu kısmın akabinde yayınlanan fragman da çok dikkat cazipti.

Fragmanı izleyenler haftayı iple çekiyor diyebiliriz!

twitter.com

Peki siz Duy Beni’nin 6. kısmını nasıl buldunuz? Haydi yorumlara!

twitter.com