İtalya'da Finansal Eğitim: Hassaslaştırın ve Bilgilendirin

Hasan

New member
İtalya'da finansal eğitim ile ilgilenen girişimler, hem daha farkında olmak isteyen özel vatandaşlar hem de bilgilerini geliştirmek isteyen profesyoneller için.

İle ilgili 
Francesco Megna 
Yayınladı 25 Mart 2025, 13:09

2025'teİtalya'da Finansal Eğitim Merkezinde Çok sayıda girişim Duyarlı ve Oluşturma Zamanları Vatandaşlar ve profesyoneller.

Tasarruf Salonu 2025

Planlanmış Milano'daki Allianz Mico'da 15 ila 17 Nisan 2025. Tasarruf Salonu Gelenek, mesleki eğitim ve finansal eğitime göre üçüncü günü ayırır. Etkinlik sağlar Eğitim Köşesi ve “Tasarruf Okulu” biçimi gibi etkinliklerkapsayıcı ve erişilebilir tasarruf kültürünü teşvik etmek amacıyla.

Global Para Haftası 2025

Ondan 17 – 23 Mart 2025 Küresel Para Haftası gerçekleştiFinansal Eğitim Faaliyetlerinin Programlanması ve Koordinasyonu Komitesi tarafından İtalya'da koordine edilmiştir. Bu yılın baskısı gibi Tema “Takip etmeden önce düşün, yarın bilge para”odaklanmakSağlam finansal beceriler geliştirmenin önemi ve bilgi kaynaklarına kritik bir yaklaşım.

Eğitim ve eğitim girişimleri

Ana etkinliklere ek olarak, planlanıyorlar “Effe Yaz Kampı 2025” gibi diğer etkinliklerHangi teklifler Genç üniversite öğrencilerine finansal ve girişimci eğitim eğitimi. Oturumlar yapılacak Yaz aylarında Milan ve Bari.

Ayrıca, gibi kuruluşlarKalıcı Gözlemevi Gençlik-Editorals aktif Gençler arasında finansal eğitimi teşvik edin, “genç faktör” ve “Sınıfta Gazete” gibi projeler geliştirme Ekonomik ve finansal konuların eleştirel düşünmesini ve anlaşılmasını teşvik etmek.

Bu girişimler bir İtalyan panoramasında daha fazla finansal okuryazarlığa yönelik artan bağlılıkÇağdaş toplumda bu becerilerin önemli rolünü kabul etmek.