Alman şirket, Ita Airways'in yüzde 41'ini 325 milyon dolara satın alıyor. Yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Hedef: İtalyan taşıyıcının büyümesi ve uluslararası sinerjiler
İle ilgili
Anna Sironini
Yayınlandığı tarih 16 Ocak 2025, 10:21
Lufthansa'nın Ita Airways'in başkentine resmi girişiyle (325 milyon avronun %41'i) İtalyan şirketi yeni bir stratejik aşama açıyor. Hissedarlar toplantısında yeni yönetim kurulu belirlendi:
Eng Lufthansa, yeni ortaklığın hedefleri
Stratejik plan, rolünün daha da güçlendirilmesini sağlar. Ita Havayolları İtalyan referans taşıyıcısı olarak. Lufthansa, Operasyonel kontrole sahip olacak olan bu oran, artan yatırımlarla 2029 yılına kadar %90'a çıkabilir.
Operasyon şunları hedefliyor:
Anlaşmanın önümüzdeki 24 saat içinde resmileşmesiyle birlikte Ita Airways, dünyanın önde gelen oyuncularından biri olmaya hazırlanıyor. Avrupa hava panoramasıana uluslararası gruplardan birinin desteği sayesinde.
İle ilgili
Anna Sironini
Yayınlandığı tarih 16 Ocak 2025, 10:21
Lufthansa'nın Ita Airways'in başkentine resmi girişiyle (325 milyon avronun %41'i) İtalyan şirketi yeni bir stratejik aşama açıyor. Hissedarlar toplantısında yeni yönetim kurulu belirlendi:
- Başkan: Sandro Pappalardoaskeri pilot ve eski danışmanGir;
- CEO: Joerg Eberhart, eski bir numarası Hava Dolomitisi ve Strateji Baş Sorumlusu Lufthansa.
Eng Lufthansa, yeni ortaklığın hedefleri
Stratejik plan, rolünün daha da güçlendirilmesini sağlar. Ita Havayolları İtalyan referans taşıyıcısı olarak. Lufthansa, Operasyonel kontrole sahip olacak olan bu oran, artan yatırımlarla 2029 yılına kadar %90'a çıkabilir.
Operasyon şunları hedefliyor:
- Uluslararası bağlantıyı geliştirin;
- Konumunu güçlendirmekFiumicino havaalanı9 milyarlık kalkınma planıyla;
- Ita ile Lufthansa grubunun diğer şirketleri arasında yeni sinerjiler geliştirin.
Anlaşmanın önümüzdeki 24 saat içinde resmileşmesiyle birlikte Ita Airways, dünyanın önde gelen oyuncularından biri olmaya hazırlanıyor. Avrupa hava panoramasıana uluslararası gruplardan birinin desteği sayesinde.