İşte uzun zamandır.

Hasan

New member
Moda dünyasının bilinmeyen büyük kısmı çözüldü: Gucci'nin yeni sanat yönetmeni Balenciaga'nın yaratıcı direktörüydü.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 13 Mart 2025, 19:09

Gucci Ve Kering Grubu, yeni olanın atanmasını resmen doğruladı. sanatsal yönetmen Temmuz 2025'ten itibaren ofise girecek olan Maison'dan. Burada Gucci CEO'su Stefano Cantino ile işbirliği yapacak.

Cumartesi de Sarno da Gucci'nin vedası

Cumartesi günü De Sarno, 6 Şubat 2025'te Gucci'nin yaratıcı yönünü, 2023'te Alessandro Michele'nin yerini aldıktan sonra bıraktı. 41 yaşındaki Napoliten, Prada, Dolce & Gabbana ve Valentino'daki deneyimlerle, markaya tazeliği geri getirmek için seçilmişti.

Koleksiyonları, birçok kişi tarafından takdir edilmesine rağmen, açık bir kimlik eksikliği olduğu iddiasıyla eleştirildi. 1960'lardan esinlenen son defileye rağmen, iyileşme belirtileri göstermişti, Gucci'nin satışları düşmeye devam etti2024 üçüncü çeyreğinde% 25 düşüş kaydetme.

Cumartesi günü derin şükranlarımı ifade etmek istiyorum Gucci'ye olan tutkusu ve bağlılığı için. Dürüst olmak gerekirse, derin bağlılık, işçilik ve markanın mirası ile onurlandırma şeklini takdir ediyorum “dedi CEO Stefano Cantino.
Gucci, yeni sanat yönetmenini duyurdu: işte uzun zamandır.

2015'ten beri Balenciaga'nın yaratıcı direktörü olduktan sonra, Demna Gvasalia Her iki markanın ana şirketi Kering Group'un açıklamasına göre, bugün resmi olarak Gucci'nin yeni yaratıcı rehberi olarak atandı.

“Yaratıcı gücü Gucci'nin tam olarak ihtiyacı olan şey buKering François-Henri Pinault Başkanı ve CEO'su duyurdu.
Antwerp'teki Kraliyet Güzel Sanatlar Akademisi'nde okuduktan sonra Demna, Marc Jacobs ve Maison Margiela yönetimindeki Louis Vuitton gibi en önemli moda evlerinden bazılarında çalıştı. Kışkırtıcı ve bazen karşı akım yaklaşımı ile moda pazarına meydan okuyor.

Gucci ailesine katılmak için hevesliyim ve heyecanlıyım. Derinlere saygı duyduğum ve uzun zamandır hayran olduğum bu yeni marka projesini üstlenmek benim için bir onur. Stefano Cantino ve tüm takımla birlikte Gucci'nin olağanüstü tarihinin yeni bir bölümü ile birlikte yazmak için sabırsızlanıyorum ” Yeni sanat yönetmeni açıkladı.
Demna'nın atanması, Gucci'nin zamansız zarafeti ile tasarımcıyı ünlü kılan yenilikçi yaklaşım arasındaki toplantıyı işaret ediyor. Gucci için bu yeni bölüm, o anın en yenilikçi tasarımcılarından birinin rehberliğinde yenilenmiş bir yaratıcı enerji ile gelenek ve yeniliği birleştirmeyi vaat ediyor.