İşlenen Tüm Hatalar Kanat’ın Üstüne Kaldı! Entrika Dolu Duy Beni Dizisinin 7. Kısmında Neler Yaşandı?

kolluk

New member
Star TV’nin bol reytingli dizisi Duy Beni, aşk, kaos, entrika ve gözyaşı dolu bir kısmı daha geride bıraktı. Kanat’ın kazası, Melisa ve Ozan’ın Halil’le yüzleşmesi, Kanat ve Ekim’in ortalarındaki buzların erimesi derken heyecanı doruğa çıkartan Duy Beni, bir daha izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı!

Gelin Duy Beni dizisinin 7. kısmında neler yaşandığını, 8. kısımda bizleri nelerin beklediğini ve izleyici yorumlarını daima bir arada öğrenelim!

Kanat’ın başına gelenler herkesi telaşlandırdı. Lakin en çok telaşlanan isim, evvelki gün aşk itirafını alan Ekim oldu. Kanat’a giden yolda bir daha Melisa ile karşılaşan Ekim, Kanat’ın başına gelenlere mana veremez.

Annesini ve kardeşini babasından kurtarmak isteyen Kanat bir daha başarısızlığa uğrar. Artık yaşadıklarını kaldıramayacağını fark ettiğinde ise kendini Ekim’in kollarında bulur.

Bu süreçte Aziz ise Kanat’ı bitirecek bir atılım üzerinde çalışır.

Okul ortasında ise Bahar ve Selim gençlerin önüne bir ayna kurar ve burada kendilerinin zayıflıklarını anlatmalarını isterler. Ozan ve Melisa bunun hesabını sormak için harekete geçer ve Selim’in herkesten gizlediği sırrı ortaya çıkarır.

Kanat, Ekim ile içindeki Leyla mahzurunu kaldırır. Artık itiraf devridir ve Leyla’ya konuştuğu kişinin kendisi değil Aziz olduğunu söyler. Bu itiraf Leyla’yı perişan eder…

Melisa ve Ozan’ın Halil ile olan yüzleşmesinin akabinde olaylar sarpa sarar. İşten atılmanın hududunu çıkartmak isteyen Fikret, hem okulun yeni sahibi olur tıpkı vakitte Halil ile birlikte hareket eder.

Bu sırada Fikret’in ayarladığı otomobil ve ispatlar polisin eline geçer. Polis, Kanat’ı gözaltına alır…

Valla Kanat’a ne diyelim bilemedik, iki kısımdır çocuğun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi! İşlenen tüm kabahatlerin Kanat’ın üstünde kaldığı kısım, toplumsal medyanın da radarındaydı.

Bakalım izleyici Duy Beni’nin 7. kısmını nasıl bulmuş?

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

Peki siz Duy Beni dizisini izliyor musunuz?

twitter.com

7. kısmı nasıl buldunuz?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

twitter.com

Gitmedilk evvel, Duy Beni’nin 8. kısım fragmanını da buradan izleyebilirsiniz;