Başrollerinde Colin Farrell, Noomi Rapace , Dominic Cooper ve Terrence Howard’ın yer aldığı sinema 2013 yılında vizyona girdi. Senaryosu JH Wyman tarafınca yazılan ve Danimarkalı direktör Niels Arden Oplev tarafınca yönetilen sinema suç-gerilim çeşidinde. İntikam Benim’in konusunu ve oyuncu takımını merak edenler için; İntikam Benim sinemasının konusu ve oyuncuları
Profesyonel katil Victor, New York’ta kolay bir vatandaş üzere sessiz sakan yaşamaktadır. Art planda da cürüm örgütüyle birlikte çalışan Victor, yüzü yaralı genç bir bayan tarafınca gözlendiğini fark eder. Beatrice, Victor’un katil olduğunu bilir ve kendisine bir mevzuda yardım etmesi için şantaj yapar. Yüzündeki yaraya sebep olan adamın ölmesini isteyen Beatrice ile Victor’un içinde birbirlerine karşı koyamadıkları bir ilgi ortaya çıkar. İkili birlikte bir intikam planı yapar.
İntikam Benim Sinemasının Oyuncuları
İntikam Benim bu akşam saat 19.30’da Beyaz TV ekranlarında sinemaseverlerle buluşacak.
Profesyonel katil Victor, New York’ta kolay bir vatandaş üzere sessiz sakan yaşamaktadır. Art planda da cürüm örgütüyle birlikte çalışan Victor, yüzü yaralı genç bir bayan tarafınca gözlendiğini fark eder. Beatrice, Victor’un katil olduğunu bilir ve kendisine bir mevzuda yardım etmesi için şantaj yapar. Yüzündeki yaraya sebep olan adamın ölmesini isteyen Beatrice ile Victor’un içinde birbirlerine karşı koyamadıkları bir ilgi ortaya çıkar. İkili birlikte bir intikam planı yapar.
İntikam Benim Sinemasının Oyuncuları
Colin Farell (Victor)
Noomi Rapace (Beatrice)
Terrence Howard (Aphonse Hoyt)
Dominic Cooper (Darcy)
Isabella Huppert (Maman Louzon)
Armand Assante (Lon Gordon)
Murray Abraham (Gregor)
James Biberi (Ilir)
İntikam Benim bu akşam saat 19.30’da Beyaz TV ekranlarında sinemaseverlerle buluşacak.