Haftanın Tweetleri
“Uyurken en yaşlı kişiyim. 8 yaşındayım – yattığımda ∞'um.”
Uçmak veya uzanmak – asıl mesele sonsuzdur
© kate_sept2004 / Getty Images
Şakalar ve ödevler arasında: Aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Ancak süpermarket bazen günlük umutsuzluğa da katkıda bulunabilir.
Haftanın tweetleri ve güzel bir sohbetle eğlenin Hafta sonu!
Hafta sonu için kelime
Her cuma, Twitter'da geçen hafta bizi etkileyen tweetleri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli olduğunu düşündüğümüz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneş ve güllük gülistanlık olmadığı için, hepimiz onsuz da yapabileceğimiz şeyler yaşarız. Ama en azından onlar kadar önemlidir ve dikkatimizi de çekmelidir. Toplumumuzda bir şeylerin değişmesinin ve ideal olarak gelişmesinin tek yolu budur. Bu nedenle neşeli ve ciddi tweetlerin burada bir araya gelmesi kaçınılmazdır. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiği şeyi yansıtır: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, ne elde edeceğinizi asla bilemezsiniz.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederim, hayatımızı zenginleştiriyorlar – ve çoğu zaman hafta sonundan önceki son iş gününde de (eğer hafta sonu vardiyası yoksa…)! Bir hayranın isteği üzerine, eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa oluşturduk.
Ayrıca haftanın tweetlerinin sizin için hafta sonunun habercisi olduğunu bize ileten e-postalarınız için de teşekkür ederiz!
“Vücutlarıyla Gurur Duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor
[/URL]
Gömülü bir tweet'ten daha fazla yer hak eden şeyler deneyimlerseniz, lütfen bize socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, çünkü birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabilir, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok insan benzer bir fenomeni veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Çocuklarınızı çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocukların iş dünyasındaki etkileyiciler
14:36 dak
Videoyu izle: Sosyal ağlarda, ailelerinin günlük hayatlarını paylaşan sayısız ∞∞∏∞∞ var. Özellikle Çocuklar burada genellikle odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri internette herkese açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, internette çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında etkili kişiler Mirella ve Alicia Joe ile konuştu.
#Konular
“Uyurken en yaşlı kişiyim. 8 yaşındayım – yattığımda ∞'um.”
Uçmak veya uzanmak – asıl mesele sonsuzdur
© kate_sept2004 / Getty Images
Şakalar ve ödevler arasında: Aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Ancak süpermarket bazen günlük umutsuzluğa da katkıda bulunabilir.
Haftanın tweetleri ve güzel bir sohbetle eğlenin Hafta sonu!
“Kiki bugün çok taze görünüyor!” diyor meslektaşım ve ben de “Bu genç sevgilim yüzünden” diye cevaplıyorum ve şimdi herkes gülüyor çünkü herkes şaka yaptığımı düşünüyor.
— Kiki (@bettflusterin) [URL='https://twitter.com/bettflusterin/status/1811297488147456239?ref_src=twsrc%5Etfw']11 Temmuz 2024
Çocuk 3: “Baba!! Sana bir yılan yaptım! Onu ofisteki masanın üzerine koyabilirsin!”
Hmm… ve sonra herkes sperm bankası maskotunu da yanımda götürdüğümü düşünecek. resim.twitter.com/KJZ0aAqjiM
— Çift Başparmaklı Adam (@doublethumbman) 9 Temmuz 2024
“Bu akşam dışarı çıkıp şinitzel ve patates kızartması yiyebilir miyiz?”
Bay Teenie diş teli takmadan önceki son yemeğini akıllıca seçiyor.
— Missy (@Mamagefluester) 9 Temmuz 2024
Ben, saf, yaklaşık iki yıl önce.
“Her iki çocuk da aşırı talepkar ve zor bebeklerdi. Bu bir daha başıma gelemez. Hadi üçüncü, rahat bir çocuğumuz olsun!”
Bu arada Evren: resim.twitter.com/OxPdZ8MdnO
— Alwayshungryalwaystired (@Anjaversuchts) 9 Temmuz 2024
Çocuklar yattıktan bir saat sonra kocama yüzünde kaka olduğunu söylüyorum.
Hiç etkilenmeden ıslak bir mendil alıp siliyor. Tamamdır.
Bu, ebeveynliği gayet iyi anlatıyor.
Yüzünüzdeki kaka gibi ufak bir şey bile artık sizi etkilemiyor.
— Ma' Muple (@Mottchen20) 8 Temmuz 2024
Balo kızı yolcu koltuğunda hafifçe kambur bir şekilde asılı duruyor. Önümüzdeki yolun bir bölümü beyaz folyoyla bantlanmış.
Kızı sızlanıyor: “Asla oraya gitmeyecek, çok korkacak!”
Ben: “Tatlım, atın üstünde değil, arabada oturduğunu biliyorsun, değil mi?”
— MissTrelawny (sic!) (@fingurplaustert) 8 Temmuz 2024
K2(8): “Uyurken dünyanın en yaşlı insanıyım. Çünkü 8 yaşındayım ve yattığımdaoluyorum.”
— Marika (@early_enough) 6 Temmuz 2024
K1 eşyaları için bir çanta alır.
Ben: “Ama biliyorsun ki 'Hadi tek boynuzlu at, gidelim' yazıyor.”
K1: “Arabada bırakacağım.”
Umarım kışlaya silahlarını boşaltırken bunu hatırlar. #Paraşütçüler #EbeveynleriİşeAlır
— Madam Greebo • BW ••• (@Nureinhoernchen) 7 Temmuz 2024
K1: “Öğretmenim, kedim yüzünden ödevimi yapamadım!”
L: “Ve şimdi sana inanmamı mı bekliyorsun?!”
Kedi: resim.twitter.com/iMnGerwOPU
— ©Marcus_mit_Zeh (@Marcus_mit_Zeh) 11 Temmuz 2024
Hafta sonu için kelime
Her cuma, Twitter'da geçen hafta bizi etkileyen tweetleri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli olduğunu düşündüğümüz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneş ve güllük gülistanlık olmadığı için, hepimiz onsuz da yapabileceğimiz şeyler yaşarız. Ama en azından onlar kadar önemlidir ve dikkatimizi de çekmelidir. Toplumumuzda bir şeylerin değişmesinin ve ideal olarak gelişmesinin tek yolu budur. Bu nedenle neşeli ve ciddi tweetlerin burada bir araya gelmesi kaçınılmazdır. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiği şeyi yansıtır: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, ne elde edeceğinizi asla bilemezsiniz.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederim, hayatımızı zenginleştiriyorlar – ve çoğu zaman hafta sonundan önceki son iş gününde de (eğer hafta sonu vardiyası yoksa…)! Bir hayranın isteği üzerine, eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa oluşturduk.
Ayrıca haftanın tweetlerinin sizin için hafta sonunun habercisi olduğunu bize ileten e-postalarınız için de teşekkür ederiz!
“Vücutlarıyla Gurur Duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor
[/URL]
Gömülü bir tweet'ten daha fazla yer hak eden şeyler deneyimlerseniz, lütfen bize socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, çünkü birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabilir, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok insan benzer bir fenomeni veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Çocuklarınızı çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocukların iş dünyasındaki etkileyiciler
14:36 dak
Videoyu izle: Sosyal ağlarda, ailelerinin günlük hayatlarını paylaşan sayısız ∞∞∏∞∞ var. Özellikle Çocuklar burada genellikle odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri internette herkese açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, internette çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında etkili kişiler Mirella ve Alicia Joe ile konuştu.
#Konular