Haftanın Tweet'leri
“Ben spontanim. Bana yeterince erken haber vermelisin”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Sayılar ve kıyılmış et peynir kabuğu arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz günlük yaşam hakkında biraz bilgi veriyor.
Haftanın tweet'leriyle eğlenin!
Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Veri koruma ayarları nedeniyle, bu içerik gizliliklerini korumaya davet edilmedi.
Bu içeriği bir kez göster
“Ben spontanim. Bana yeterince erken haber vermelisin”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Sayılar ve kıyılmış et peynir kabuğu arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz günlük yaşam hakkında biraz bilgi veriyor.
Haftanın tweet'leriyle eğlenin!
6 yaşında: & quot; Birkaç 1-10 deyin! & quot;
< Br> 3 yaşındakiler: & quot; Bir dizi 1-10! & quot;
6 yaşında: & quot; Hayır sadece bir numara söylemelisin! & quot;
3 yaşında: & quot; Bir numara! & Quot;
6 yaşında: & quot; Bir numara söyle! & Quot;
3 yaşında: & quot; Bir numara! & Quot;
6 yaşında: & quot; Sen çok aptalsın … anne, bir numara diyorsun! & quot;
Ben: & quot; Bir numara! & quot;
& mdash; Ŧ Ekim Hakları (@Frauvansass) 27 Ekim 2018
Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Veri koruma ayarları nedeniyle, bu içerik gizliliklerini korumaya davet edilmedi.
Bu içeriği bir kez göster
Çocukların hafızasıyla oynuyorum. 1.5 yaşındaki beni oynuyor. pic.twitter.com/widz5sijnw
& mdash; Ma 'Muple (@Mottchen20) 22 Ocak 2025 </ Blockquote>
Ben ağır bir şekilde doluyum. Meslektaşım beni durduruyor. Ve bir sonraki. Ve bir sonraki. Ve bir sonraki.
Ve sonra tamamen farklı yöne gitmem gerektiğini buldum.
& mdash; Mistrelawny (sic!) (@Fingurplaustert) /twitter.com/fingurplauster/status/1883957700360961?ref_src=twSRC%5etfw "> 27 Ocak 2025 </ Blockquote>Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Bu içeriği bir kez gösterMüziği açıyoruz.
Ben: “Alexa, Cilt 3”
Çocuk:
“Alexa, Cilt 1.
Oh, hiçbir şey duymuyorsun.
Alexa, Cilt 1000! “
Alexa hayır !!!
& mdash; Christl (@Bienibruemm) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 29 Ocak 2025 </ Blockquote>[/URL]Nasıl yaptım?
1/4 L Cola
su
50g kabartma tozu
1/8 L Klorix
2 TL asetik
İyi dağıtılmış ve tava gece boyunca batırılmış.
Ertesi sabah tava aynı görünüyordu ve yeni (sağ) aldım. [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] pic.twitter.com/ef9ve2h4tk& mdash; Richard Feuerbach (@R_Feuerbach) 28 Ocak 2025 </ Blockquote>
[/URL]Bir meslektaşım için küçük bir aşk yaşadım.
Bana biraz küstahlık verdi.
Ve Zack, tekrar ez.
& mdash; Daima Hungrymate (@anja -Experiment) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 29 Ocak 2025Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Bu içeriği bir kez göster[/URL]Ben spontanim. Bana yeterince erken haber vermelisin.
& Mdash; Bayan Gee (@glori_licious) 29 Ocak 2025 </ Blockquote>
Yemek pişirirken her ikinci malzemeyi bir başkasıyla dışarı çıkarken benimle tanışın ve sonra bu suboptimal sonuç şaşırtıcı.
& mdash; Menschjuli (@Mensch_juli) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 27 Ocak 2025 </ Blockquote>[/URL]Kind2: “… ve sonra anne bana tamamen kızgındı ve ona söyledim, çok üzülmemeli ve çok histerik olmamalı ve…”
Blastant! Ve çocuk hala yaşıyor!
& mdash; Çift Oda (@doppeldaumen) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 27 Ocak 2025 </ Blockquote>Diyorum ki: “Ah, kıyılmış et peynir kabuğundan da mutlu olurdum.” Br>
Bir saniye sonra, adamın tüm kıyılmış et peynir kabuğu tabağımda ve sadece makarnayı sosla yiyor.
Ben de bilmiyorum.
& mdash; Spinnfuchs (@Randalemama) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 27 Ocak 2025 </ Blockquote>Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Bu içeriği bir kez gösterAyrıca, haftanın tweet'lerinin hafta sonunu sizin için müjdelediğini söylediğiniz e -postalarınız için de teşekkürler!
Aile: Hafta Sonu Kelimesi
Her Cuma, Twitter'da geçen hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konuları ele aldıkları için. Aile hayatı her zaman sadece boş bir güneş ışığı olmadığından, hepimiz iyi yapabileceğimiz şeyleri deneyimliyoruz. Ancak, en azından önemlidirler ve dikkatimizi çekmelidirler. Toplumumuzda değişmenin ve ideal olarak gelişmenin tek yolu budur. Bu nedenle, neşeli ve ciddi tweet'lerin burada buluşmasından kaçınılamaz. Forrest Gump'ın annesinden zaten öğrendiğini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibi, asla bilemezsin, ne alacağınızı.”
Aile hayatınızdaki fıkralar için teşekkür ederiz, hayatımızı zenginleştiriyorsunuz – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu hizmetinin bitmediği zaman …)! Bir hayranın isteği üzerine, tweetlerin eski koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.
[/URL]
Bu anneler çocuklarıyla gurur duyuyor – ve bedenlerinde
Birkaç çatlakla kim rahatsız? Mama Tesha bebeğini ve vücudunu sunmaktan çok memnun.
© Sophie Mayanne/Mothercare
Daha
Geri
Daha öte
Gömülü bir tweet'ten daha fazla yer kazanan şeyleri yaşıyorsanız, lütfen bize [email protected] adresine bir e -posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka türlü önemli olabilir, sizinle iletişime geçeceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve sadece birçok insan benzer bir fenomen veya problem fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Videoya bakın: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamını paylaşan sayısız insan var. Özellikle Çocuklar genellikle odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri kamuya açık bir şekilde paylaşılmalı mı? Yıldız, etkileyiciler Mirella ve Alicia Joe ile çevrimiçi çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.
[/URL]