Haftanın Tweetleri
“Gülmeyi kes yoksa annene söylerim!” – 8 yaşındaki çocuğum: “Yani o da sana gülebiliyor mu?”
Çocuklar… bazen sert olurlar!
© kali9 / Getty Images
Tuvalet kağıdı ile keyif arasında: Aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweet’lerimiz biraz fikir veriyor.
Bu haftanın tweet’leriyle eğlenin!
Hafta sonu için kelime
Her Cuma Twitter’da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet’leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneşli ve güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz kolayca yapabileceğimiz şeyler de yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Bir şeyin toplumumuzu değiştirmesinin ve ideal olarak iyileştirmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada çarpışması kaçınılmaz. Forrest Gump’ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatlarımızı zenginleştiriyorlar – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu işi yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.
Haftanın tweet’lerinin sizin için de hafta sonuna denk geldiğini bize bildirdiğiniz e-postalarınız için de ayrıca teşekkür ederiz!
“Vücuduyla Gurur duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor
Gömülü bir tweet’ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!
Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Burada özellikle çocuklar sıklıkla odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette halka açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkili isimler Mirella ve Alicia Joe ile internette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.
ağırlık
#Konular
“Gülmeyi kes yoksa annene söylerim!” – 8 yaşındaki çocuğum: “Yani o da sana gülebiliyor mu?”
Çocuklar… bazen sert olurlar!
© kali9 / Getty Images
Tuvalet kağıdı ile keyif arasında: Aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweet’lerimiz biraz fikir veriyor.
Bu haftanın tweet’leriyle eğlenin!
Büyük olan kardeşini doğum gününden alır
Evde kendisine bir sürü pasta ikram edildiğini söyledi ama o dedi~hayır, teşekkürler~
Şaşkınlıkla bütün çocukları bir araya topladım ve şöyle dedim:~Çocuklar, eğer biri size pasta ikram ederse, “Ben istemiyorum ama annem istiyor” diye cevap verebilirsiniz~
— Jelena (@Jasmin_pur) 18 Kasım 2023
Okul aradı, oğlunun alınması gerekiyor.
Mide ağrısı var.
Evde oğlum tuvalete gidiyor.
Evlat: Okula dön, tuvalet kağıtları kalmamış.
Ben:.![]()
Gelecekte çantanıza tuvalet kağıdı koyun.
— Tanja (@Tanja92075323) 7 Aralık 2023
Neredeyse 3 yaşında olan çocuk şimdi neden aşamasındadır. Ama “neden” demiyor.
“Çocuklar yemek var”
“Ama neden?!”
“Lütfen masaya oturun”
“Ama neden?!”
“Tabağına biraz erişte koymamı ister misin?”
“AMA NEDEN?!!!”
![]()
— Vuffi Raa (@darthvuffi) 10 Aralık 2023
Kasada önümde bir çocuk TAMAMEN çıldırıyor ve histerik bir şekilde ağlıyor çünkü annesi kasiyere harika sütlü göğüslerini göstermek istemiyor.
“Annemin orada sütü var. Anne, göster bana!”
Anne: “HAYIR!”
Çocuk: çıldırdı
Artık yapamıyorum![]()
![]()
— 𝙺𝚊𝚝𝚣𝚎 𝙽𝚜𝚝𝚛𝚎𝚞 (@ EineKatzewieIch) 30 Kasım 2023
İlkokuldaki kayıp eşya kutusunda ceket, eldiven ve atkıların yanı sıra ayakkabılar da bulunuyor.
Ve gerçekten bu şeyleri, özellikle de ayakkabıları kaçırmadan haftalarca nasıl gidebileceğinizi merak ediyorum.
AYAKKABI demek istiyorum
AYAKKABI
— Kunterbunt Leben (@KunterbuntLeben) 8 Aralık 2023
Oyun alanı.
Sürekli ileri iten 10 yaşındaki çocuk çamura düşüyor. 8 yaşındaki çocuk gözle görülür bir şekilde neşeyle gülüyor.
K: “Gülmeyi kes yoksa annene söylerim!”
8y: “Neden, o da sana gülsün diye falan?”
Bir noktada kahvemde boğulacağım.
— B.’den Bayan G. (@FrauGausB) 18 Kasım 2023
Prensip olarak çocukların pişirdiği veya pişirilmesine yardım ettiği hiçbir şeyi yemiyorum.
— Glasmerleperle (@Glasmerleperle) 8 Aralık 2023
[Ich lerne mit der 11-Jährigen]
Ben: “İsviçre’nin başkenti neresidir?”
Çocuk: “Bern!”
Ben: “Arnavutluk’un başkenti neresidir?”
Çocuk: “Tiran!”
Ben: “Danimarka’nın başkenti nedir?”
Çocuk: “Hımm…bekle, dilimin ucunda…kuşburnu!”
— ŦЯΛUVΛЛSΛSS (@FrauVanSass) 9 Kasım 2023
Genç kızınızın iyi bir notu kutlamak için arkadaşlarıyla birlikte masada dans etmesi nedeniyle sınıf öğretmeninizden bir telefon aldığınızda.
Kızınızla dans etmeye cesaret ettiği ve kutlamayı bildiği için mi gurur duyuyorsunuz, yoksa kızgın mısınız?
— Nightingale♡(@risingSimorgh) 9 Kasım 2023![]()
U8’deki 4. yıl:
Doktor: “…ve bunun ne olduğunu bana söyleyebilir misiniz? *bir resmin üzerine dokunun*
4j: “Evet. Ama istemiyorum, lütfen, teşekkür ederim.”
— B.’den Bayan G. (@FrauGausB) 2 Kasım 2023
K4 kendisine çok dolu bir şişeden su dökmek istiyor. Yardımcı olmak isterim.
Öfkeyle tıslıyor: Bunu kreşte tek başıma yapacağım!
Döküyor ve döküyor. Su zaten masanın üzerinden akıyor.
İnanamayarak bakıyorum.
O ne? Bu her zaman kreşte olur!
— Hiçbiri iyi değil (@pricipessa_) 31 Ekim 2023
Bu sabah Ren nehrinin diğer yakasında.
Köy yolunda, 80 hızla ilerleyen ME plakalı bir arabayı sollayın.
Sürücü farlarını birkaç kez yakıp söndürüyor ve ben de dostça parmak selamı veriyorum.
Az önce babamla telefonda konuştum. “Az önce beni geçtiğinde nereye gidiyordun?
— Pogo Ayı (@trollpunk69) 16 Kasım 2023
4 yaşındaki çocuk “çok aç” olduğu için uyuyamıyor ama aynı zamanda yorgun olduğu için mutfağa gitmek de istemiyor, bu yüzden mutlu bir şekilde yatakta oturup pirinç ve dilimlenmiş et dolu bir tabak yiyor. çeyrek halka et sosisi.
Ve sen?
— B.’den Bayan G. (@FrauGausB) 22 Ekim 2023
Sorumlu bir baba olarak kızlarıma, geğirdikten sonra başparmağını alnının ortasına getirmeyi, serçe parmağını zarif bir şekilde açmayı ve kararlı bir şekilde Schulz diye seslenmeyi öğrettim.
Artık okulda ve kreşte randevum var. Sanırım bunun için bana teşekkür etmek istiyorlar
— Sör Weizelot (@weizenritter) 19 Ekim 2023
Hafta sonu için kelime
Her Cuma Twitter’da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet’leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneşli ve güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz kolayca yapabileceğimiz şeyler de yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Bir şeyin toplumumuzu değiştirmesinin ve ideal olarak iyileştirmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada çarpışması kaçınılmaz. Forrest Gump’ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatlarımızı zenginleştiriyorlar – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu işi yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.
Haftanın tweet’lerinin sizin için de hafta sonuna denk geldiğini bize bildirdiğiniz e-postalarınız için de ayrıca teşekkür ederiz!

“Vücuduyla Gurur duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor
Gömülü bir tweet’ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Burada özellikle çocuklar sıklıkla odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette halka açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, etkili isimler Mirella ve Alicia Joe ile internette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.
ağırlık
#Konular