Haftanın Tweetleri
“Anne, bütün bu kum nereden geliyor?” Soru, sorunu soruyor
Tamamen çıkar meselesi…
© Yağmur Yıldızı
Kum ve brudi arasında: Aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Ancak süpermarket bazen günlük umutsuzluğa da katkıda bulunabilir.
Bu hafta özellikle şu haberleri beğendik:
Hafta sonu için kelime
Her cuma, Twitter'da geçen hafta bizi etkileyen tweetleri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli olduğunu düşündüğümüz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneş ve güllük gülistanlık olmadığı için, hepimiz onsuz da yapabileceğimiz şeyler yaşarız. Ama en azından onlar kadar önemlidir ve dikkatimizi de çekmelidir. Toplumumuzda bir şeylerin değişmesinin ve ideal olarak gelişmesinin tek yolu budur. Bu nedenle neşeli ve ciddi tweetlerin burada bir araya gelmesi kaçınılmazdır. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiği şeyi yansıtır: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, ne elde edeceğinizi asla bilemezsiniz.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederim, hayatımızı zenginleştiriyorlar – ve çoğu zaman hafta sonundan önceki son iş gününde de (eğer hafta sonu vardiyası yoksa…)! Bir hayranın isteği üzerine, eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa oluşturduk.
Ayrıca haftanın tweetlerinin sizin için hafta sonunun habercisi olduğunu bize ileten e-postalarınız için de teşekkür ederiz!
“Vücutlarıyla Gurur Duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyorlar
Gömülü bir tweet'ten daha fazla yer hak eden şeyler deneyimlerseniz, lütfen bize socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, çünkü birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabilir, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok insan benzer bir fenomeni veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Çocuklarınızı çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocukların iş dünyasındaki etkileyiciler
14:36 dak
Videoyu izle: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük hayatlarını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Çocuklar burada genellikle odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri internette herkese açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, internette çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında etkili kişiler Mirella ve Alicia Joe ile konuştu.
#Konular
“Anne, bütün bu kum nereden geliyor?” Soru, sorunu soruyor
Tamamen çıkar meselesi…
© Yağmur Yıldızı
Kum ve brudi arasında: Aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çok çeşitlidir. Ancak süpermarket bazen günlük umutsuzluğa da katkıda bulunabilir.
Bu hafta özellikle şu haberleri beğendik:
Ben: Tamam tamam, gün randevularla dolu, önce biraz alışveriş yapalım.
My Edeka: Hoş geldiniz! Bakın, HER ŞEYİ yeniden düzenledik ve rafları yeniden düzenledik! HİÇBİR ŞEY eskisi gibi değil! İyi eğlenceler!!!
— İnsanTemmuz (@human_juli) 3 Temmuz 2024
“Bir hikaye daha okuyacağım, sonra konuşmayı bırakıp uyuyacağım.”
“Ah! Konuşmam henüz bitmedi”
Çok doğru
— Die Christl (@bienibruemm) 3 Temmuz 2024
Ailede sakar olanın sen olduğunu, “oops” diye bağırdığında ve ekran dışından “Bandaj mı, baskı bandajı mı?” sorusu geldiğinde anlarsın.
— Knäuli (@diezweiflerin) 3 Temmuz 2024
Hasta:
Yaş ilerledikçe her şey daha da kötüye gidiyor, söylüyorum sana.
Gerçi- DUR!
Bir şey daha iyiye gidiyor, o da GÖRÜNÜM!
Yeni şık kazağıma bak.
— NiniBela (@NiniBela1) 3 Temmuz 2024
Hayatınızda bir kez olsun, tam otomatik bir kahve makinesi kadar kendinize özen gösterin…
— Marsen (@MarsenMhm) 2 Temmuz 2024
Elimde dolu bir kahve fincanıyla tökezliyorum, hiçbir şey dökmeden kendimi tutuyorum ve “oh, şanslıyım” diyorum
K2 ekran dışından sesleniyor: 'Güzel, dostum' demek istiyorsun
Elbette. Bir dahaki sefere kendime söyleyeceğim.
Şu sıralar K1 ile çok vakit geçiriyor olabilir.
— Jules (@ed_ju1es) 3 Temmuz 2024
Üstüne en şık paltonuzu giydiğinizde, çocukları gecelikleriyle okula götürdüğünüzü kimse fark etmeyecektir.
Daha fazla ebeveynlik tüyosu için beni takip edin.
— Marika (@early_enough) 3 Temmuz 2024
Tema: Kıyamet
Çocuk 2: “Okulda bunu tartıştık. Sonra dört alkolik atlı geldi.”
Ve aniden bir parti varmış gibi duyuluyor.
— Çift Başparmaklı Adam (@doublethumbman) 2 Temmuz 2024
İnternette çok fazla vakit geçirdiğimi söylemek istemiyorum ama bebeğe “Kendine iyi bak kardeşim” dedim.
— Alwayshungryalwaystired (@Anjaversuchts) 2 Temmuz 2024
Hafta sonu için kelime
Her cuma, Twitter'da geçen hafta bizi etkileyen tweetleri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli olduğunu düşündüğümüz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneş ve güllük gülistanlık olmadığı için, hepimiz onsuz da yapabileceğimiz şeyler yaşarız. Ama en azından onlar kadar önemlidir ve dikkatimizi de çekmelidir. Toplumumuzda bir şeylerin değişmesinin ve ideal olarak gelişmesinin tek yolu budur. Bu nedenle neşeli ve ciddi tweetlerin burada bir araya gelmesi kaçınılmazdır. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiği şeyi yansıtır: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, ne elde edeceğinizi asla bilemezsiniz.”
Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederim, hayatımızı zenginleştiriyorlar – ve çoğu zaman hafta sonundan önceki son iş gününde de (eğer hafta sonu vardiyası yoksa…)! Bir hayranın isteği üzerine, eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa oluşturduk.
Ayrıca haftanın tweetlerinin sizin için hafta sonunun habercisi olduğunu bize ileten e-postalarınız için de teşekkür ederiz!
“Vücutlarıyla Gurur Duyan Anneler”
Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyorlar
Gömülü bir tweet'ten daha fazla yer hak eden şeyler deneyimlerseniz, lütfen bize socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, çünkü birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabilir, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok insan benzer bir fenomeni veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Çocuklarınızı çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocukların iş dünyasındaki etkileyiciler
14:36 dak
Videoyu izle: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük hayatlarını paylaşan sayısız anne blog yazarı var. Çocuklar burada genellikle odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri internette herkese açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, internette çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında etkili kişiler Mirella ve Alicia Joe ile konuştu.
#Konular