Gerçekleşmeyen torun arzusu: Üç kadın bize neler hissettiğini anlatıyor

kolluk

New member
Torun için gerçekleşmeyen dilek
“Güçlü bir büyükanne içgüdüm var. Ama çocuklarım özgürlük istiyor”

Mevcut bağlantıyı kopyala

Birçok ebeveyn için bir noktada torun sahibi olmak harika bir fikirdir. Ancak bazı kişilerde bu istek gerçekleşmez. Üçü bize bununla nasıl başa çıktıklarını anlatıyor.

Mutfak Noel için dekore edilmiştir. Çocukların ellerinde un ve kurabiye kokusu var. Arka planda Noel müziği çalıyor ve buna çocukların kahkahaları eşlik ediyor. Büyükanne veya büyükbaba, küçüklerin hamur işlerini kesmesine ve süslemesine yardım eder. Kulağa biraz sevimsiz gelen şey, çoğu zaman yetişkin çocukları olan bazı ebeveynlerin Noel zamanı ideal fikridir. Ancak bazı insanların torunlarıyla anılar yaratma isteği reddediliyor; yani kendi çocukları çocuk istemediğinde. Etkilenen üç kadın bunu anlatıyor yıldızbununla nasıl başa çıktıklarını ve boşluğu doldurmalarına neyin yardımcı olduğunu.

Bunlardan biri Angelika Gottschalk'tır. 64 yaşındaki adamın iki oğlu var ve ikisi de kendisi gibi kendi ailesini kurma dürtüsünü hissetmiyor yıldız şöyle diyor: “50 yaşımda torun sahibi olmak istemeye başladım. Eskiden annelik içgüdüm güçlüydü, şimdi büyükanne içgüdüm güçlü. Çocuklarımda öyle bir şey yok.”

Yıldız artı

Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1 €

• Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
  • 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
  • herhangi bir zamanda iptal edilebilir
Şimdi test edin

mısınız?
Buradan kaydolun