Gelin düğün gününde ölür – kocası son sözlerini tartışır

kolluk

New member
Güney Carolina
Gelin düğün günü trafik kazasında öldü – kocası son sözlerini paylaştı

Kazada gelin hayatını kaybederken, golf arabasındaki diğer iki kişi ile damat yaralandı.

© The_Pixel / Getty Images

Eugene Epp

Aric Hutchinson ve eşi, düğünden sonra eve yürürken onlara bir araba çarptı. Gelin anında öldü. Hutchinson, kaybıyla yüzleşmeye çalışır.

Aric Hutchinson ve eşi Samantha Miller’ın kaderi tüm dünyada insanları etkiledi: ABD’nin Güney Karolina eyaletinden çift, düğünlerinden sadece birkaç saat sonra vahşice ayrıldı. Hutchinson ve Miller’a golf arabasındaki bir araba çarptı ve Miller olay yerinde öldü. O sadece 34 yaşındaydı.

Hutchinson ciddi şekilde yaralandı ancak şimdi iyileşiyor. Korkunç olay hakkında ilk kez ABC Haber programı “Günaydın Amerika” da konuştu. Gözyaşları ona gelmeye devam etti. 36 yaşındaki “Hala anlamaya çalışıyorum” dedi. “O gece tepeden tırnağa gitti. Bunu anlamak oldukça zor.”

Acı haberi annesinden aldı

Hutchinson’ın kazaya dair hiçbir anısı yok. En son hatırladığı şey, karısının ona “Bu gece hiç bitmemeli” demesiydi. Daha sonra kendisini iki bacağı kırık, diğer kemikleri kırık ve beyin hasarıyla hastanede buldu. Orada karısını istedi ve annesinden “Sam başaramadı” mesajını aldı.

Programda eşinin ölümünden önceki son saatlerde neler hissettiği hakkında konuşan Hutchinson, “Çok mutluydu. Çoğu kişinin bildiği gibi bir düğün planlamak son derece streslidir. Ama onunla ilgili garip bir sakinlik vardı. bu akşam.” Dul kadın, ağır kaybı şaşırtıcı bir güçle taşır. Yeni evli eşiyle hayatı paylaşmak yerine hastaneden taburcu olduktan sonra her şeyin ona hayatının aşkını hatırlattığı bir apartman dairesine döner.

İlk yardım

Acil bir durumda nasıl tepki verilir

Kazaya neden olan kişi alkolün etkisindeydi

Hutchinson, bunun zor, ama aynı zamanda bir bakıma güzel olduğunu söyledi: “Dairede Sam’in imzası var. Beni yukarıdan izlediğini ve merdivenlerden inip çıkmaya çalışırken bana güldüğünü biliyorum – üçüncüye taşınmak onun kararıydı. zemin.”

Hutchinson’ın kayınbiraderi ve yeğeni de çiftle birlikte araçtaydı. Kayınbiraderi de ciddi şekilde yaralandı, Hutchinson’ın yeğeni sadece hafif yaralandı. Dul kadının annesi, tıbbi tedavi ve cenaze masraflarını karşılamak için bir bağış toplama kampanyası başlatmıştı. Şimdiden 700.000 dolardan fazla para toplandı.

Kazaya neden olan kişi ağır bir şekilde sarhoştu ve açıkça çok hızlı araba kullanıyordu. Sarhoş araba kullanmak, ihmalkarlıkla adam öldürmek ve ağır yaralama ile suçlandı. Hutchinson, 25 yaşındaki kadına da dava açtı.

kaynaklar: “Günaydın Amerika” / GoFundMe

İnanılmaz şans: Kazaya karışan iki araba yoldan geçeni santimetre farkla ıskalıyor – çünkü o hareket etmiyor

Videoyu izleyin: Saint Petersburg’da bir yaya karşıdan karşıya geçti – o anda iki araba kavşakta çarpıştı. Kadın inanılmaz derecede şanslıydı.

#Konular