Fatma’yı Kim, niye Dövdü? Esra Erol Fatma’nın Son Hali ve Yaşadıkları Yürekleri Sızlattı!

kolluk

New member
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına Fatma ve annesi Melahat Oruç bir daha katıldı. Geçtiğimiz Temmuz ayında doğum yapan Fatma, yaşadığı vahim anları ve kimden, niye şiddet gördüğünü anlattı. Fatma’nın son hali ise herkesi derinden üzdü.

Esra Erol’da programında tanıdığımız %45 engelli raporu bulunan Fatma, bildiğiniz üzere geçtiğimiz Temmuz ayında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Bu doğumun akabinde da Caner Toygar, Fatma’nın Sena ismini verdikleri bebeğinin sıhhat durumunun makus olduğunu, bebeğin beslenemediğini ve daima uyku halinde olduğunu aktarmıştı.

Bizler Fatma’yı ve bebeğini merak ederken Fatma’nın sıhhat durumundan telaş edilen bebeğiyle TikTok’ta canlı yayınlara katıldığı ortaya çıkmıştı.

Şimdi ise Fatma ve annesi bir daha Esra Erol’un kapısını çaldı. Başından yaralı olan Fatma yaşadığı dehşetli anları anlattı.

Ahmet’in kendisine yaptıklarını tek tek anlatan Fatma, “Ben doğum yaparken Ahmet yanımdaydı lakin babalık yapmadı ona. Hastaneye gerçek düzgün gelmedi. O sırada Ahmet konutta diğer biriyle görüşüyormuş.” dedi.

Bir gün Leyla ablasının kızı Ahmet’in meskende öteki bir bayanla yemek yediğini dediğini belirten Fatma, Ahmet’in kendisini daima “Çalışmaya gidiyorum” diyerek komşusuna bıraktığını söylemiş oldu.

bir daha komşuda olduğu bir gün bebeğin beze muhtaçlığı olunca ablam dediği komşusuyla meskene gittiklerini ve Ahmet’i çıplak yakaladıklarını anlattı.

“İçeri girmek istedim. ‘Giremezsin’ dedi. daha sonra ağlama sesi geldi. İçeri girdim. Bayan var… Ünay’ı gördüm. Ahmet’in sevgilisi. Bayanla hengame ettik” dedi.

hemen sonrasında Fatma, Ünay’la arbede edince Ahmet’in başını duvarlara vurduğunu ve bu hale getirdiğini aktardı.

Bu tezlerin akabinde stüdyoda olan Ahmet, Esra Erol’a hadsizce “Peşimizi bırakmadın, sen istedin ben de boşanmak için geldim. Benim ömrüm seni ilgilendirmiyor. Muhabbete girme. Bizi boşa bitsin.” sözlerini kullandı.

Ardından da Ahmet, Ünay’la 5-6 aydır sevgili olduklarını itiraf etti. Ünay’la imgeleri ortaya çıksa da o kişinin kendisi olmadığını söylemiş oldu.

Bunların haricinde Fatma, Ünay’ın Ahmet’ten gebe kaldığını da ekledi.

Umarım en kısa müddette Fatma Ahmet’ten boşanır… Tek isteğimiz bu!