Esra Erol’daki Ahmet Amcadan Büyük İsyan: ’60 Yaşındaki 7 Torun Sahibi Karım 44 Yaşındaki Serkan’a Kaçtı’

kolluk

New member
Esra Erol’un programında akıllara sakinlik veren bir olay yaşandı. Ahmet Oruç, 411 yıllık hayat arkadaşı 60 yaşındaki Emine Oruç hakkında sıradışı argümanlarda bulunarak Esra Erol’dan yardım istedi.

Ahmet amcanın argümanlarına ve stüdyoda yaşananlara gelin birlikte göz atalım;

Gündüz neslinin en sevilen programlarından biri kuşkusuz Esra Erol’da.

Programda birbirinden farklı ve tuhaf olaylara şahit oluyorsunuz bildiğiniz üzere. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında gebe haliyle Ramazan’la bir arada konutlarından kaçıp sokaklarda yaşayan Ceylan’ın doğum yaptığını öğrendik geçenlerde.

9 Eylül Cuma günkü programda ise Ahmet Oruç’un isyanına şahit olduk. Ahmet amca, 60 yaşında ve 7 torun sahibi eşi Emine Oruç’un 44 yaşındaki Serkan Aymana’ya kaçtığını sav ederek Esra Erol’dan yardım istedi.

62 yaşındaki Ahmet Oruç, 41 yıllık hayat arkadaşının çocuklarına ‘Serkan’ı seviyorum’ söylemiş olduğini söylemiş oldu. Emin Oruç’un üç defa meskenden kaçtığını da söz etti.

‘Eşim ben işteyken konutu terk etmiş, bana gelinim haber verdi.’ diyen Ahmet amca, olayın devamını şöyleki anlattı: ‘Hemen polis karakoluna gittik, eşim kayıp dedik. Bir akşamüzeri çocukları aradı, ‘Kafamı dağıtmaya gittim’ dedi.’

Emine Oruç’un birkaç gün daha sonra konuta dönse de daha sonra bir daha gittiğini söyleyen Ahmet amca, yeniden geri geldiğine eşine yalnızca ‘Amacın ne, ne yapmak istiyorsun?’ diye sorduğunu söylemiş oldu.

Eşinin Serkan’ı sevdiğini çocuklara itiraf ettiğini lisana getiren Ahmet amca, “Çocuklara itiraf etmiş. daha sonrasında çocuklara, bana yemin etti. ‘Gitmeyeceğim’ diye. Aramız düzeldi. Lakin Haziran ayında tekrar kaçtı” diyerek eşinin üç kere meskeni terk ettiğini beyan etti.

Serkan’ın eski ikamet ettikleri yerde Emine Oruç’a ‘abla’ diye hitap ettiğini söyleyen Ahmet amca, 44 yaşındaki adamla 60 yaşındaki eşinin dini nikah kıydığını ve Emine’nin gelinlik giydiğini tabir ederek “Düğün yapmışlar, bunları bana baldızım söylemiş oldu” dedi.

Bakalım daha neler goreceğiz?

Sizin bu husus hakkında fikirleriniz neler?

Hadi yorumlarda buluşalım!