Esra Erol’a Damga Vuran Mümin’in Kelamlarını Duyan Arda Türkmen’in Paylaşımı gorenleri Güldürdü!

kolluk

New member
14 yıllık evli 3 çocuk annesi eşini aramak için Esra Erol’a gelen Ali, eşi Sevim’in yanına kaçtığını ve bağ yaşadığını argüman ettiği Resul’le (Mümin) canlı yayında yüzleşti. Resul’ün ‘Karım üzere ben de 5 yıldır lohusa sendromu yaşıyorum’ kelamları karşısında ise yeni baba olan Arda Türkmen kendini tutamadı ve yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü.

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’a gelen Ali, 14 yıllık eşinin “Abimin yanına İstanbul’a gideceğim.” diyerek gittiğini ve toplumsal medyada tanıştığı Resul ismini kullanan Münir isimli erkekle bir arada olduğunu tez etmişti.

“Ben başımı toplamak için biraz daha burada kalacağım, mesken tuttum” diyen karısına 40 bin TL’ye yakın para gönderdiğini söyleyen Ali, kendisini aldattığını Resul’ün karısından öğrendiğini belirtmişti.

13 yaşındaki kızımın uyurken fotoğraflarını çekip Resul’e atmış.’ diyen Ali Beyefendi ‘Ben toplumsal medyada kabahat bulmuyorum. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Ancak sen benim kızımın fotoğrafını nasıl elin adamına atarsın? Bir de kızlarımı doldurup bana iftira attı!’ demişti.

Bu tezlerin akabinde stüdyoya gelen Resul, Toplumsal medyada ortak arkadaşlarının yer aldığı bir kümede tanıştıklarını, tıpkı ideoloji ve fikirlere sahip oldukları için ‘kardeşçe’ görüşmeye başladıklarını söylemişti.

‘Karım ile 2 yıldır meselelerimiz var. Ancak bu süreçte bir çocuğumuz oldu. Ben olağanda ayrılmak istiyordum lakin çocuk olunca bir daha erteledik. Ben de bu arkadaş kümesinde tanıştığım Sevim’den benimle sevgiliymiş üzere davranmasını rica ettim. Sadece eşimden boşanabilmek için sevgiliymiş üzere yaptık.’ demişti.

Dün de bir daha yayında Ali ve kendisini mümin ilan eden ve bayanların “aşkım” diyerek seslendiği Resul yüzleşti. Kendisine din kümesi kuran Resul’ün “Karım üzere ben de 5 yıldır lohusa sendromu yaşıyorum” kelamları ise programa damga vurdu.

Bunu duyan Arda Türkmen de yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü.

Yeni baba olan Türkmen, “Parti kur oy verelim Mümin Resul” dedi.