Entrika Dolu Kıssası ile İzleyicide Bağımlılık Yaratan ‘Duy Beni’ Dizi Karakterlerinin Burçlarını Söylüyoruz!

kolluk

New member
Son vakit içinderın en çok sevilen Türk gençlik dizisi Duy Beni karakterlerini kendinize ya da etrafınıza benzettiğiniz oluyor mu? Ekranlarda yansımamızı görmemize niye olan usta oyunculukları ile kıssaya hayat veren karakterlerin burçlarını sizler için derledik. Bakalım, ‘Duy Beni’ dizisinin birbirinden farklı karakterleri hangi burca mensup? Hangi karakterin burcu sizi temsil ediyor? Yorumlarda buluşalım…

13. Hazal – Terazi Burcu

Hazal devamlı Ekim’in üzülmesine ve kırılmasına karşı reaksiyon gösteren, bu haksızlığın, arkadaşları içinde geçen zorbalığın son bulmasını istek eden serzenişlerde! Tıpkı adaletsizliğe asla tahammülü olmayan bir Terazi burcu gibi!

12. Naz – İkizler Burcu

Devamlı telefonuyla olayları kaydeden ve okuldaki dedikodulardan anında haberdar olmamızı sağlayan Naz şüphesiz İkizler burcu!

11. Bahar- Oğlak Burcu

Bahar Hoca işinde gücünde bir kadıncağızken nasıl bir okula düştüğünü yeni yeni fark ediyor. her neyse ki Selim Hoca var!

10. Ece – Kova Burcu

Ece tüm bu olaylar içinde özgün fikirleri ile hikayede bir Kova burcu üzere dikkat çekiyor.

9. Ceyda- Yay Burcu

Hem gezeyim, tozayım tıpkı vakitte Bekir beni sevsin, diyen fakat arkadaşlarından da çarçabuk etkilenen Ceyda tam bir Yay bayanı!

8. Bekir- Balık Burcu

Bekir dizide aşkının önüne maniler koyulmuş, sevdiceğiyle kavuşamamış bir Balık burcu erkeğini canlandırıyor!

7. Selim – Akrep Burcu

Selim Hoca dizide gizemli işlerin peşine düşen ve sabırla bu gizemi çözmeye çalışan karakteri temsil ediyor. beraberinde da kendine bir kabahat ortağı bulup aşık da olmayı ihmal etmiyor. Tam bir Akrep burcu gibi!

6. Ekim- Başak Burcu

Ekim hayatta kendi doğrusundan asla şaşmayan ve prensipli bir Başak burcu!

5. Aziz – Yengeç Burcu

Seri katillerin ve psikopatların en hayli Yengeç burçlarından çıktığını duymuş muydunuz? Aziz de karakterler içinde en şirini olabilecekken delirmesine ramak kalmış bir Yengeç burcu.

4. Ozan – Koç Burcu

Melisa’ya karşı gizlediği hisleri ve içten içe ona yaklaşan erkekleri kıskanması falan… Ozan tam tam bir Koç burcu!

3. Leyla – Aslan Burcu

Popüler ve güçlü olmak için her yol mübah diyerek bu yola baş koymuş Leyla bize Aslan’ın şöhret tutkusunu hatırlatıyor.

2. Melisa – Akrep Burcu

Manipülasyon yeteneğini eksiksiz anlarda kullanan ve intikamın soğuk yendiğini uygun bilen Melisa karakteri olsa olsa Akrep burcu olabilirdi. Lükse düşkünlüğü ise yükselen Aslan oluşundan geliyor olabilir.

1. Kanat – Boğa Burcu

Kanat doğrusunu bildiği palavraları en gerçek vakitte ortaya çıkarmak için bekleyen dürüst ve müdafaacı bir karakter. Sevdiğini tam seviyor lakin yapılan yanlışları da asla unutmuyor. Tıpkı bir Boğa burcu gibi!