Duy Beni bir daha heyecan doluydu! Ekim ve Kanat’ın aşkı, Ozan ve Melisa’nın yüzleşmesi, Yüce’nin oyunlarının ortaya çıkması, Ekim’in Melisa’ya zorbalığının bedelini ödetmesi derken Duy Beni dizisinde bir daha bir haftayı daha geride bıraktık! Bakalım Duy Beni’nin 8. kısmında ne olmuş, izleyenler toplumsal medyada neler demiş, 9. kısımda bizi neler bekleyecekmiş?
Buyrun içeriğimize!
Duy Beni dizisinde bir daha ortalık karıştı! Gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıktığı ve kucak dolusu romantizm kokan 8. kısımda neler yaşanmış bi’ göz atalım!
Polislerin Kanat’ı gözaltına almasıyla Gerçek Koleji’nde ortalık karıştı! her insanın Ekim’in üstüne gitmesiyle yaşanan gerginlik bir yana, Kanat’ın sorgu odasında ecel terleri döktü!
Ayrıca otomobilin her yerinde parmak izinin çıktığını öğrenen Kanat yıkılırken Melisa yan odada cürmü adeta Kanat’ın üstüne attı!
Bir de Leyla var tabii! Kanat’ın gözaltına alınma sebebinin Ekim olduğunu söyleyerek herkesi kışkırtan Leyla… Bu kısımda kendisine Kanat üzere iletiler atan kişinin Aziz olduğunu öğrenince evvel bi’ ufak üzüldü lakin daha sonra ‘Aha! Benim üzere bir psikopat buldum’ diyerek Aziz ile birlikte planlar yapmaya başladı.
Bu ikiliye bir de Melisa eklendi… Korktuğumuz kombinasyon gerçek oldu yani!
Yaşananlar bir yana Ekim ve Kanat’ın resmen sevgili oluşu izleyenlerin ortasında kelebekler uçurdu! Buram buram romantizm kokan sahneler epeyce sevilse de bu sahnelerin fondaki müzikle yayınlanması izleyicilerin yansısını çekmedi değil…
Ve işte beklenen an! Ayşe ve Bekir, Ekim’in önderliğinde Melisa’nın bugüne kadar yaptığı tüm zorbalıkların intikamını işte bu türlü aldı!
Melisa’yı kurtarmak ise Ozan’a düştü. daha sonrasında ise ikili büyük bir yüzleşme yaşayıp birbirlerine bir adım daha yaklaştı…
Bakalım toplumsal medyada Duy Beni’nin 8. kısmıyla ilgili neler söylenmiş?
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Duy Beni dizisini izliyor musunuz?
twitter.com
Peki siz kısım hakkında ne düşünüyorsunuz?
twitter.com
Yorumlarda buluşalım!
twitter.com
Duy Beni’nin 9. kısım fragmanını ise buradan izleyebilirsiniz;
Acaba bizi 9. kısımda neler bekliyor?
twitter.com
Bekleyip nazaranceğiz! Haftaya görüşmek üzere!
twitter.com
Buyrun içeriğimize!
Duy Beni dizisinde bir daha ortalık karıştı! Gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıktığı ve kucak dolusu romantizm kokan 8. kısımda neler yaşanmış bi’ göz atalım!
Polislerin Kanat’ı gözaltına almasıyla Gerçek Koleji’nde ortalık karıştı! her insanın Ekim’in üstüne gitmesiyle yaşanan gerginlik bir yana, Kanat’ın sorgu odasında ecel terleri döktü!
Ayrıca otomobilin her yerinde parmak izinin çıktığını öğrenen Kanat yıkılırken Melisa yan odada cürmü adeta Kanat’ın üstüne attı!
Bir de Leyla var tabii! Kanat’ın gözaltına alınma sebebinin Ekim olduğunu söyleyerek herkesi kışkırtan Leyla… Bu kısımda kendisine Kanat üzere iletiler atan kişinin Aziz olduğunu öğrenince evvel bi’ ufak üzüldü lakin daha sonra ‘Aha! Benim üzere bir psikopat buldum’ diyerek Aziz ile birlikte planlar yapmaya başladı.
Bu ikiliye bir de Melisa eklendi… Korktuğumuz kombinasyon gerçek oldu yani!
Yaşananlar bir yana Ekim ve Kanat’ın resmen sevgili oluşu izleyenlerin ortasında kelebekler uçurdu! Buram buram romantizm kokan sahneler epeyce sevilse de bu sahnelerin fondaki müzikle yayınlanması izleyicilerin yansısını çekmedi değil…
Ve işte beklenen an! Ayşe ve Bekir, Ekim’in önderliğinde Melisa’nın bugüne kadar yaptığı tüm zorbalıkların intikamını işte bu türlü aldı!
Melisa’yı kurtarmak ise Ozan’a düştü. daha sonrasında ise ikili büyük bir yüzleşme yaşayıp birbirlerine bir adım daha yaklaştı…
Bakalım toplumsal medyada Duy Beni’nin 8. kısmıyla ilgili neler söylenmiş?
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Duy Beni dizisini izliyor musunuz?
twitter.com
Peki siz kısım hakkında ne düşünüyorsunuz?
twitter.com
Yorumlarda buluşalım!
twitter.com
Duy Beni’nin 9. kısım fragmanını ise buradan izleyebilirsiniz;
Acaba bizi 9. kısımda neler bekliyor?
twitter.com
Bekleyip nazaranceğiz! Haftaya görüşmek üzere!
twitter.com