Duy Beni 7. Kısım Tek Kesim Full İzleme Ekranı: Star TV 7. Kısım Tek Modül İzle

kolluk

New member
STAR TV’nin sevilen dizilerinden biri olan Duy Beni, dün akşam yeni kısmıyla izleyicilerle buluştu. Ali Balcı’nın direktör koltuğunda oturduğu dizi, daha birkaç kısımdan geniş bir hayran kitlesine ulaştı. kuvvetli takımı ve sıradışı öyküsüyle izleyici derinden etkileyen bu dizinin başrollerinde ise Rabia Soytürk ve Caner Topçu üzere isimler bulunuyor. İşte dizinin yeni kısmını kaçıranlar için tek kesim full izleme ekranı…

STAR TV’nin Süreç Sinema imzalı yeni dizisi Duy Beni, her perşembe saat 20:00’da yeni kısımlarıyla izleyicilerle buluşuyor.

İlk kısmı 7 Temmuz’da yayınlanan ve senaryosunu Makbule Kosif, Zafer Özer, Okan Başar, Dilek Bıçakçı üzere isimlerin kaleme aldığı Duy Beni dizisi, son kısmında büyük bir ilgiyle izlendi. Dün akşamki yeni kısmında yaşanan olaylar ise gündeme oturdu. İşte 7.bölüm tek kesim izleme ekranı ve son kısım özeti

Duy Beni 7. Son Kısım Özeti

Ekim, Kanat’ın kaza geçirdiği öğrenince büyük bir dehşet yaşar. İçindeki hislerle yüzleşen Ekim, kendini her ne kadar Kanat’a bırakıp gitmek istese de Leyla olayından dolayı yapamaz. Kanat ise bu durumun farkında olacak ve değiştirmeye çalışacaktır.

Kanat, kaza geçirince Suna bir anda ailesini korumak için kararlar almaya başlar. Melis ve Ozan, Halil’in kaza yaptığı gün görüntü çektiğini öğrenirler. Bu ikili, görüntüyü alabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Fikret, ise büyük bir oyun kurar ve kaza sıkıntısını ortadan kaldırarak kendini bu durumdan kurtaracaktır. Lakin bu oyunda birisini kurban etmesi gerekecektir.

Duy Beni 7. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı

DUY BENİ 7.BÖLÜM TEK KESİM İZLEME EKRANI