Duy Beni 19. Kısım Tek Kesim İzleme Ekranı: Duy Beni Son Kısım Tek Kesim Full İzle

kolluk

New member
Star TV’nin fenomen dizisi Duy Beni, her kısmıyla izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her hafta perşembe günü seyircilerin karşısına çıkan dizinin başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu üzere isimler bulunuyor. Son vakit içinderın en epey izlenen gençlik dizilerinden olan Duy Beni, dün akşam yeni kısmıyla ekranlara geldi. İşte dizinin son kısmını kaçıranlar yahut yinedan izlemek isteyenler için Duy Beni 19.bölüm tek modül full izleme ekranı.

Duy Beni dizisinin son kısmında; Kanat, Gaye ile bir ilgisi olmadığını Ekim’e ispatlamak için elinden geleni yapar.

Kanatların konutunda kalan Gaye, her ne kadar onu kendine çekmeye çalışsa da başarısız olacaktır.

Mevlüt ise Ekim’e yakınlaşabilmek için onu kurtarmış üzere yapacaktır. Ekim ve Mevlüt, hayvan barınağına sarfiyat lakin bu durum karşısında kıskançlık krizlerine girer.

Melisa, Ozan’ın okulu bırakma sebebini anlayacak ve onu düşünde görür. Ozan’ın meskenine gidip aşkını ilan eder.

Mevlüt’ün Ekim’e olan hisleri daha da kuvvetlenirken Gaye, Kanat ve Ekim içinden çekilmeye karar verir. Lakin Ekim’in canını acıtmadan gitmeyecektir.

Duy Beni Evvelki Kısımda Neler Olmuştu?

Gaye ve Ekim içinde kalan Kanat kendini git gide sıkışmış hisseder. Gaye’den kurtulmak için birtakım gerçeklerle yüzleşmesi gerekecektir. İstek ise Mevlüt’le bir mutabakat yaparak Ekim’e yakınlaşmasını ister. Kanat’ın Gaye ile bir otel odasında görüşmesi beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olacaktır.

Duy Beni 19. Kısım Tek Kesim İzleme Ekranı

Duy Beni Son Kısım Tek Kesim Full İzle