Doya Doya Moda’nın Heyeti Gülşah Saraçoğlu, Yarışmacı Zeynep’in Reaksiyonu daha sonrası Ağlayarak Stüdyoyu Terk Etti!

kolluk

New member
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda’da bir daha moda yerine kaosa doyduğumuz bir gün daha… Gülşah Saraçoğlu bu sefer de Zeynep isimli yarışmacıyla polemiğe girince olaylar oldu! Gülşah Saraçoğlu’na ‘Taraflısınız, Duş’u koruyorsunuz’ diyerek reaksiyon gösteren yarışmacı Zeynep, Saraçoğlu’nun ağlayarak stüdyoyu terk etmesine niye oldu!

Gelin bilgileri bir arada öğrenelim!

Doya Doya Moda programı biliyorsunuz ki daha fazla kaos ve arbedeyle ekranlara süratli bir geri dönüş yaptı.

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş’ın heyet koltuğunda yer aldığı program çok büyük kaoslara konut sahipliği yapıyor.

zatenız bu büyük ‘madiliğin’ niçini Gülşah Saraçoğlu oluyor.
😂
Programı izlerseniz Gülşah Saraçoğlu’nun daima yarışmacılar ve heyet üyeleriyle atıştığını nazaranbilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalara bakarsak Gülşah Saraçoğlu, Kısmetse Olur’un eski kaosmatik yarışmacısı Gamze Taşkın ile birbirlerine girmiş, sonuç olarak Taşkın müsabakayı terk etmişti!

Şimdi ise 98. kısım fragmanında yer alan sahne herkesi şaşırttı! Yarışmacı Zeynep, Gülşah Saraçoğlu ile büyük bir tartışmaya girdi!

Zeynep, Esra, Aleyna ve Hülya içinde çıkan tartışmada Zeynep’in, Esra’ya sorduğu ‘Hatırlıyor musun bana Aleyna için üstte ne dedin?’ sorusuyla ortalık karıştı!

Esra ise ‘Söyleme Zeynep, bu konuşma onu da rencide eder.’ diyerek mevzuyu kapatmaya çalıştı. Tam bu esnada ise Gülşah Saraçoğlu olaya giriş yaptı.

Saraçoğlu, Zeynep’e ‘Sen bir kez dinlemeyi öğren!’ diyerek çıkıştı. Zeynep ise bu denli haftanın verdiği gerilim ile bir anda patladı!

Gülşah Saraçoğlu’nun kendisini susturmasına sonlanan Zeynep, ‘Ben dinliyorum esasen Gülşah Hanım ancak siz daima Hayal’i savunduğunuz için…’ diyerek geri dönüşü olmayan savaş çanını çalıyor…

Şok ortasında ‘Ben Duş’u mı savunuyorum?’ sorusuyla kendisini müdafaaya çalışan Saraçoğlu, “Evet savunuyorsunuz. Daima ‘Zeynep sus, Zeynep konuşma’ diyorsunuz!” yanıtıyla zahmetten çıktı.

Tam bu esnada Saraçoğlu’ndan bir daha ‘Sus!’ buyruğu alan Zeynep ‘Susmuyorum, susmayacağım. Ben burada hakkımı savunacağım. niye susayım?’ diyerek patladı.

Zeynep’in yansısına dayanamayan heyet üyesi Gülşah, ‘Hayırdır abi ya? Hayırdır? Allah Allah!’ diye bağırarak stüdyoyu terk etti. Argümanlara nazaran bu sırada ağlıyormuş kendisi…

O anları buradan izleyebilirsiniz
👇

Bakalım bu tartışmanın önünden gerisinden neler çıkacak? Biz ekran başına geçiyoruz şimdiden!