CGN İtalyan profesyonellerin yanında

Hasan

New member
Dijitalleşmenin ilerlemesi ve giderek daha karmaşık hale gelen düzenlemelerin uygulamaya konması ile İtalya'daki vergi ve muhasebe sektörü derin bir dönüşüm aşamasıyla karşı karşıyadır.

İle ilgili 
Notizie.it editör ekibi 
Yayınlandığı tarih 3 Aralık 2024, 08:04| Güncelleme tarihi 29 Kasım 2024, 12:06

Bugün muhasebeciler, istihdam danışmanları ve muhasebe uzmanları hız, hassasiyet ve mevzuat uyumluluğunu garanti eden teknolojik araçlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor. Bu senaryoda CGN, 24.000'den fazla profesyonel firmayı yenilikçi çözümler, sürekli yardım ve sürdürülebilir bir yaklaşımla destekleyen bir mükemmellik ortağı olarak öne çıkıyor.

CGN: vergi profesyonelleri için eksiksiz bir platform

CGN, profesyonellerin günlük işlerini kolaylaştırmak ve daha güvenli hale getirmek için entegre bir dijital hizmet ekosistemi sunuyor. Platform, sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, hata paylarını azaltacak, sürekli ve zamanında yardımı garanti edecek şekilde tasarlanmıştır.

• Yazılım 730. CGN, 730 Yazılımı ile vergi beyannamelerinin yönetimini basitleştirir. Tamamen ücretsiz olan yazılım, hataların en aza indirilmesine ve işlemlerin hızlandırılmasına olanak tanıyan sezgisel arayüzü ve güvenilirliği nedeniyle takdir edilmektedir ve profesyonellere stratejik yönlere odaklanmaları için daha fazla zaman bırakmaktadır.
  • Hizmet Uygulamaları. CGN ayrıca evrak işlerinin yönetilmesinde de tam destek sunar. Profesyoneller, “Hizmet Uygulamaları” aracılığıyla, hizmetin başlatılmasını kolaylaştırmak için ücretsiz aktivasyon ve ilk indirimle Tek İletişim ve Mali Tablo Dosyalama gibi karmaşık belgelerle kolayca başa çıkabilir.
CGN Legal Audit: denetimi daha güvenli ve erişilebilir hale getiren bulut

CGN, yasal denetçiler için denetim sürecinin eksiksiz ve güvenli bir şekilde yönetilmesine olanak tanıyan bulut yazılımı geliştirmiştir. Yasal denetim yazılımı, yapılandırılmış ve yönlendirilmiş bir yol aracılığıyla, görevin kabulünden nihai rapora kadar her aşamada denetçiye eşlik eder.

• 24 saat işbirliği ve güvenlik. Tamamen bulut tabanlı olan yazılım, nerede olurlarsa olsunlar birden fazla kullanıcının eş zamanlı erişimine olanak sağlıyor. Ayrıca platform, hassas verilerin korunmasını sağlayan yüksek güvenlik standartları sunuyor.
  • Otomasyon ve son tarih kontrolü. Yazılım, otomatik bildirimler ve sirkülerleştirme özellikleri sayesinde incelemecilerin işini kolaylaştırarak son teslim tarihlerini ve yinelenen faaliyetleri otomatik olarak yöneterek zamandan tasarruf sağlar ve hata riskini azaltır.
Sürekli eğitim: güncel kalmanın önemi

CGN aynı zamanda eğitim ve mesleki gelişim için de bir referans noktasıdır. İle Yılda 300'den fazla eğitim etkinliğiCGN, üyelerine vergi haberlerinden muhasebeye, kurumsal sürdürülebilirlikle ilgili konulara kadar güncel ve ilgili konuların incelenmesi konusunda destek vermektedir. Etkinlikler uzmanlar tarafından düzenleniyor ve profesyonellerin pratik ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor ve sürekli değişen bir sektörde sürekli büyüme fırsatı sunuyor.

Sürdürülebilirliğe yönelik somut bir taahhüt

CGN, başarının sosyal sorumlulukla el ele gitmesi gerektiğine inanıyor. Şirket, 2017 yılından bu yana yalnızca EKOenerji sertifikalı yenilenebilir enerji kullanmaya kararlıdır ve ÇSY projesi Sürdürülebilir uygulamaları benimseme konusunda üyelerini desteklemek. CGN, sorumlu ve çevre dostu büyümeyi teşvik edecek araçlar ve yollar sağlayarak, ESG danışmanlığının entegrasyonu konusunda profesyonelleri destekler.

Sürdürülebilirlik RaporuHer yıl yayınlanan bu belge, çevresel etkiyi azaltmak ve toplum refahına katkıda bulunmak amacıyla CGN tarafından benimsenen politikaları ve girişimleri belgelemektedir. Bu taahhüt, CGN'yi ortak olarak seçen tüm profesyoneller için operasyonel verimlilik ile geleceğe yönelik ilgiyi birleştirerek katma değer anlamına geliyor.

CGN, danışman ağı ve teknolojik çözümleriyle vergi ve muhasebe sektöründeki İtalyan profesyoneller için basit hizmetin ötesine geçen destek sunan temel bir kaynağı temsil ediyor. Yenilik ve sürdürülebilirliğe odaklı yaklaşımı sayesinde CGN, günümüzün zorluklarıyla yüzleşmek ve daha iyi bir yarın inşa etmek için ideal ortak olduğunu kanıtlıyor.