Bursa Yıldırım’da AK Parti’den partililere vefa

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bursa Yıldırım’da AK Parti’den partililere vefa BURSA (İGFA) – AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, evvelki devirlerde bakılırsav alan vefat etmiş teşkilat mensuplarını unutmadı.

Vefat eden tüm teşkilat mensuplarının isminin geçtiği ve AK Takımlarda bakılırsav alan beş ismin canlandırıldığı sinemada 2023’ün ehemmiyetine vurgu yapılırken izleyenler his dolu anlar yaşadı.

AK Parti’nin Yıldırım ilçesindeki kuruluşundan bu yana serüveninin adeta bir dokümanı niteliğindeki üretim ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Lideri Ali Erbay, bir vefa hareketi olarak etkin bakılırsav alsın ya da almasın tüm teşkilat mensupları ile aile formunda hareket eden bir siyasi davanın neferleri olmaktan gurur duyduklarını söylemiş oldu. Lider Erbay, “Yıldırım ilçemizin çeşitli yerlerinde çekimler yaptık. Kalplere dokunan ve bizleri geçmişe götüren bununla birlikte 2023 gayelerimiz için hoş bildiriler içeren bir sinema oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ahirete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum. Rabbim yerlerini cennet eylesin” dedi.