Buca Belediyesi’nden miniklere ‘yaz İngilizcesi’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Buca Belediyesi’nden miniklere ‘yaz İngilizcesi’ Buca Belediyesi, toplumsal problemlerin en büyük tahlili olarak gördüğü eğitim konusunda gerçekleştirdiği projelerden yabancı lisan kursunu bu yıl da muvaffakiyetle sürdürüyor. İki farklı merkezde 7 – 14 yaş ortası çocuklara yönelik İngilizce kursu, bir yandan çocukların gelişmenine katkıda bulunurken başka yandan da eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı hedefliyor.

Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç’ın toplumsal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde en çok kıymet verdiği alanlardan biri olan eğitim projeleri kapsamında, bu yaz gerçekleşen bir fazlaca fiyatsız kurs, gençlerin ve çocukların gelişmenine katkı sağlamaya devam ediyor. Ülkenin geleceğinin kaliteli bir eğitim sisteminden geçtiğine, mahallî idareler olarak da sanattan yabancı lisana eğitimine her alanda çalışmalar yürütülmesi gerektiğine inanan belediye, başlayan İngilizce kurslarına da ağır talep aldı.

Her yıl yüzlerce ilköğretim ve lise öğrencisine fiyatsız eğitim takviyesi sunan Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi ile Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi’nde eğitim bakılırsan çocuklar hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Alanında uzman eğitmenlerce, 7 -14 yaş ortası çocuklara düzeylerine göre gerçekleşen eğitimler, koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yürütülüyor.