ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim’de Şahane karakterini oynayan ve herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Beğenilen Türker, kısa bir ortanın akabinde ekranlara geri dönüyor. Kardeşlerim dizisinde yıldızı parlayan oyuncu, yeni dönemde büyük başarılara imza atmaya hazırlanan bir dizi ile el sıkıştı. Pekala Beğenilen Türker hangi diziyle ekranlara dönüyor? Gelin bir arada bakalım…
Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/k…
Kardeşlerim dizisinde Mükemmel karakteriyle sergilediği performans herkes tarafınca oldukçaça beğenilen Gözde Türker, kısa bir molanın akabinde ekranlara geri dönüyor.
27 yaşındaki hoş oyuncu daha evvel Poyraz Karayel ve İstanbullu Gelin üzere fenomen üretimlerde rol alsa da, yıldızının parladığı iş Kardeşlerim olmuştu.
Kardeşlerim’den ayrılmasının akabinde hayranları oyuncunun hangi dizi ile muahede sağlayacağını sabırsızlıkla beklerken, bahse dair yeni bir bilgi geldi.
Türker, Uğur Güneş’in başrolünde olacağı Al Sancak dizisi ile el sıkışmış.
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Bozdağ Sinema imzalı dizide Türker’in rolü, “Yüzbaşı Aslı” olacak.
Güzel oyuncunun bu rolü oynayabilmek için eğitim aldığı söylendi.
Dizide Uğur Güneş, Gülsim Ali, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Tezhan Teczan, Aybars Seviye üzere isimler rol alıyor.
Al Sancak Birinci Tanıtım Videosu
Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/k…
Kardeşlerim dizisinde Mükemmel karakteriyle sergilediği performans herkes tarafınca oldukçaça beğenilen Gözde Türker, kısa bir molanın akabinde ekranlara geri dönüyor.
27 yaşındaki hoş oyuncu daha evvel Poyraz Karayel ve İstanbullu Gelin üzere fenomen üretimlerde rol alsa da, yıldızının parladığı iş Kardeşlerim olmuştu.
Kardeşlerim’den ayrılmasının akabinde hayranları oyuncunun hangi dizi ile muahede sağlayacağını sabırsızlıkla beklerken, bahse dair yeni bir bilgi geldi.
Türker, Uğur Güneş’in başrolünde olacağı Al Sancak dizisi ile el sıkışmış.
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Bozdağ Sinema imzalı dizide Türker’in rolü, “Yüzbaşı Aslı” olacak.
Güzel oyuncunun bu rolü oynayabilmek için eğitim aldığı söylendi.
Dizide Uğur Güneş, Gülsim Ali, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler, Tezhan Teczan, Aybars Seviye üzere isimler rol alıyor.
Al Sancak Birinci Tanıtım Videosu