Gönül Dağı dizisi kıssası kadar ortasında geçen diyaloglarıyla da seviliyor. kimi birtakım o denli cümleler kuruluyor ki, güya anlatılmak istenen şeyi içimizde hissediyoruz. Gönül Dağı dizisinin repliklerine birlikte bakalım mı?
1. “Yoklukları paylaşmak varken, ağlanacak bir omuz olmak varken kaskatı bir duvar üzere durmuşuz.”
2. ‘’Dünyamı aydınlatmaya perdesindeki ışık yetiyormuş!’’
3. “İnsanmış insanın duası. İnsan birbirine muhtaç bir varlıkmış. İnsan, ümitle ümitsizlik içindeki o ince çizgide, geçip giden bir hayatmış.”
4. “İnsanın hayatı, çocukluğu kadarmış ve insan, ömrü boyunca çocukluğunda sırtına yüklediği mukadderatı yaşarmış.”
5. “Hayat, daima değişen ve dönüşen bir şeymiş. Ve insan bu değişim ve dönüşümlerin içinde histen duyguya sürüklenip, dururmuş…”
6. “Her insan yanılgısını anlayacak kadar uzun yaşamaz…”
7. “Ellerin şifalıymış, dokunur dokunmaz ağrısı dindi…”
8. “Sen bana nasıl bir yol çizdiysen, ben o yolun adamı oldum. Ne eksik ne fazla…”
9. “Aşk, beklentisizliğin kendisidir Ramazan…”
10. “Biz bir şeyleri göze almayacaksak Asuman, bunun ismine sevgi denir mi?”
11. “Giderken geriye bakılmaz demişti annem. Bakarsan, bir parçan orada kalır.”
12. “Bizler bozkırın çocuklarıyız. Şu hayattan ne öğrendim derseniz; yarım kalmışlığı öğrendim , yalnızlığı öğrendim , Ümit etmemeyi öğrendim.”
13. ”Öğrendik ki; her yarayı saran vakit değil, sevgidir.”
14. “Ben ışığın ortasında karanlığa mahkum, o karanlığın ortasında ışık üzere parlıyordu.”
15. “Bu dünyada ne yaparsan yap gönül kırmayacaksın. Zira gönül camdan bir dağ. Bir kez kırılınca tamiri mümkün değil.”
16. “Nerede bir aşığın, yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağı’ndan bir kesim taş düşer. Ancak büyük, ancak küçük…”
17. “Belki de ben aşkın kendisini seviyorum. Tahminen de senin de ötende, senden de çok bir Asuman’ı seviyorum.”
Sizin Gönül Dağı’nda en sevdiğiniz replik hangisi? Yorumlarda buluşalım!
Bu içerikler de ilginizi çekebilir:
1. “Yoklukları paylaşmak varken, ağlanacak bir omuz olmak varken kaskatı bir duvar üzere durmuşuz.”
2. ‘’Dünyamı aydınlatmaya perdesindeki ışık yetiyormuş!’’
3. “İnsanmış insanın duası. İnsan birbirine muhtaç bir varlıkmış. İnsan, ümitle ümitsizlik içindeki o ince çizgide, geçip giden bir hayatmış.”
4. “İnsanın hayatı, çocukluğu kadarmış ve insan, ömrü boyunca çocukluğunda sırtına yüklediği mukadderatı yaşarmış.”
5. “Hayat, daima değişen ve dönüşen bir şeymiş. Ve insan bu değişim ve dönüşümlerin içinde histen duyguya sürüklenip, dururmuş…”
6. “Her insan yanılgısını anlayacak kadar uzun yaşamaz…”
7. “Ellerin şifalıymış, dokunur dokunmaz ağrısı dindi…”
8. “Sen bana nasıl bir yol çizdiysen, ben o yolun adamı oldum. Ne eksik ne fazla…”
9. “Aşk, beklentisizliğin kendisidir Ramazan…”
10. “Biz bir şeyleri göze almayacaksak Asuman, bunun ismine sevgi denir mi?”
11. “Giderken geriye bakılmaz demişti annem. Bakarsan, bir parçan orada kalır.”
12. “Bizler bozkırın çocuklarıyız. Şu hayattan ne öğrendim derseniz; yarım kalmışlığı öğrendim , yalnızlığı öğrendim , Ümit etmemeyi öğrendim.”
13. ”Öğrendik ki; her yarayı saran vakit değil, sevgidir.”
14. “Ben ışığın ortasında karanlığa mahkum, o karanlığın ortasında ışık üzere parlıyordu.”
15. “Bu dünyada ne yaparsan yap gönül kırmayacaksın. Zira gönül camdan bir dağ. Bir kez kırılınca tamiri mümkün değil.”
16. “Nerede bir aşığın, yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağı’ndan bir kesim taş düşer. Ancak büyük, ancak küçük…”
17. “Belki de ben aşkın kendisini seviyorum. Tahminen de senin de ötende, senden de çok bir Asuman’ı seviyorum.”
Sizin Gönül Dağı’nda en sevdiğiniz replik hangisi? Yorumlarda buluşalım!
Bu içerikler de ilginizi çekebilir: