Böbreklerini Kaybettiğini Açıklayan MasterChef Yarışmacısı Hamza’yla İlgili Üzücü Haber Geldi!

kolluk

New member
MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek, geçtiğimiz aylarda ‘böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını’ açıklamıştı. Somer Şef, bu akşam Hamza ile ilgili üzücü haberi paylaştı!
👇

Geçtiğimiz yılın MasterChef yarışmacılarından biri olan Hamza Mercimek, hırslı tutumları ve yeteneğiyle her insanın dikkatini çeken bir isimdi.

Hamza, geçtiğimiz ay yayınlanan ve eski yarışmacıların yer aldığı MasterChef kısmına katılmayınca biroldukca kişi kendisini merak etmişti.

Hamza, “Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah hoş olacak” kelamlarıyla böbreklerini kaybettiğini açıklamıştı.

Hem şeflerin hem arkadaşlarının birebir vakitte sevenlerinin dayanak bildirileri attığı Hamza ile ilgili Somer Şef bugün programda üzücü haberi deklare etti.

Somer Şef, “Annesi kendi böbreğini verecekti ancak bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza’nın sorunu devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza’nın yanındayız” kelamlarıyla annesinin böbreğinin Hamza için uyumsuz olduğunu söylemiş oldu.

www.cumhuriyet.com.tr

Bu yılın yarışmacılarından Melih ise Hamza’ya dayanak olmak istediklerini söylemiş oldu ve “Eğer ödül maddiye dönebiliyorsa hayli keyifli oluruz. Ona da dayanak olmuş oluruz” diyerek şefleri duygulandırdı.

Somer Şef bunun üzerine, “Sizin bu jestiniz hem bizi tıpkı vakitte yapımcılarımızı hayli duygulandırdı. Bugünlük müsabakayı para mükafatına çeviriyoruz” diyerek bugün Hamza için yarışılacağını söylemiş oldu.

Umarız Hamza bir an evvel gereksinimi olan organa ulaşır ve sıhhatine kavuşur! Acil şifalar diliyoruz…
❤