Bir bayan daha sokak ortasında öldürüldü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir bayan daha sokak ortasında öldürüldü Olay, öğlen saatlerinde Akarca Plajı yakınlarında Tuzla Caddesi’nde meydana geldi. Hatun Özsoy (27), motosikletiyle seyir halindeyken yanına yaklaşan yavaşça ticari bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı. Özsoy motosikletten düşüp, kanlar içerisinde kalırken, saldırgan ise araçla olay yerinden kaçtı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımı sevk edildi. Sıhhat gruplarınca yapılan denetimde şanssız hanımın hayatını yitirdiği belirlendi. Polis ve savcının incelemesinin akabinde Özsoy’un cansız vücudu otopsi için İzmir İsimli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kendini ihbar etti

Kaçan saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatılırken, polisi arayan Y.K.(27), Özsoy’un sevgilisi olduğunu ve cinayeti kendisinin işlediğini, Karabağlar ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda beklediğini bildirdi. Akaryakıt istasyonuna yönlendirilen takımlar Y.K.’yı gözaltına aldı. Y.K.’nın, aldatıldığı teziyle Özsoy’u öldürdüğünü öne sürdüğü öğrenildi.

‘Beni kaybetmekten korkan var mı’

Silahlı atakta hayatını kaybeden 1 çocuk annesi Hatun Özsoy’un hadiseden evvel toplumsal medya hesabından, Akarca Kıyısı’ndan paylaşım yaptığı görüldü. Özsoy’un paylaşımda, “yaşamım boyunca sevdiğim insanları kaybetmekten korkmuşum. kimi vakit kendime soruyorum, beni kaybetmekten korkan var mı” diye yazdığı, ayrıyeten oğluyla paylaştığı bir fotoğrafın altına düştüğü “Mutlu uyumak lazım, madem uyku yarı vefat halidir bu biçimde ölmek lazım” tabirleri dikkat çekti.