Bez Bebek’in ‘Emre’si Ege Tanman’ın Son Haline Kesinlikle Göz Atmalısınız

kolluk

New member
Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda yer almaya başlayan genç oyuncularımızdan biri de elbet ki Ege Tanman’dır. Türk dizi bölümüne çocuk oyuncu olarak giriş yapan Tanman 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ‘Bez Bebek’ dizisiyle ismini geniş kitlelere duyurmuştu. Biroldukca usta oyuncu bir arada rol alan genç oyuncunun son hali ise toplumsal medyada gündem oldu.

Gelin Ege Tanman’ın değişimine birlikte şahit olalım…

Ege Tanman, Türk dizi ve sinema kesimine çocuk yaşta adım atan isimlerden bir tanesi…

Oyunculuk mesleğine 2002 yılında adım atan genç oyuncu birinci defa, uzun müddet hafızalardan silinmeyen Kınalı Kar dizisiyle kamera karşısına geçmişti.

Bu vakte kadar biroldukca projede rol alan Tanman, Çetin Tekindor, Hümeyra ve Fikret Kuşkan ile birlikte yer aldığı Babam ve Oğlum sinemasında canlandırdığı ‘Deniz’ karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Hepimize ‘Küçücük yaşında bu nasıl bir oyunculuk!?’ dedirten Ege Tanman daha sonrasında Kezban Yenge, Sev Kardeşim ve Acemi Cadı imallerinde rol almıştı.

Yetenekli oyuncunun yıldızının parladığı üretim ise 20 Eylül 2007 tarihinde FOX TV’de yayınlanmaya başlayan Bez Bebek dizisi oldu.

Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan ile birlikte çalışan Tanman, 7’den 70’e her insanın sevdiği fantastik üretimde canlandırdığı ‘Emre’ karakteriyle unutulmaz oldu adeta…

Yapımcılığını Sinan Çetin’in üstlendiği birinci Türk fantastik-çocuk sineması ‘Çocuk’ta hayat verdiği karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Türk televizyon tarihinin en kaliteli imaller listesinin başında gelen Leyla ile Mecnun’da ‘Kaan’ı canlandıran Ege Tanman’ın oyunculuğu ise çok kaliteli…

Sosyal medya hesabını çok etkin bir biçimde kullanan Ege Tanman’ın son hali ise bizce görülmeye kıymet.
😍

İşte Ege Tanman’ın toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan kimileri
👇
👇

👇
👇

👇
👇

👇
👇

👇
👇