Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Kısım İzleme Ekranı: Ben Bu Cihana Sığmazam Son Kısım Tek Modül Full İzle

kolluk

New member
ATV’nin yeni dönemde büyük bir çıkış yakalayan dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dün akşam yeni kısmıyla ekranlara geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın akabinde ekranlara farklı bir kıssayla geri dönüş yapan Oktay Kaynarca, dizinin yapımcılığını da üstlenmesiyle büyük ilgi çekti. Kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için; Ben Bu Cihana Sığmazam son kısım tek kesim full izleme ekranı…

Oktay Kaynarca’nın başrolünü ve yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni kısımlarıyla Salı akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam son kısımda; Leyla, Firuze ve Mercan’ı Kurban’ın çiftliğinde kendi atıyla görür görmez öfkeden mecnuna döner ve bunun hesabını Kurban’a sorar.

Bu sırada Atakan, Cezayir’e Lokman’dan haber alamadıklarını iletir. Leyla ise epey büyük bir tesadüf yapıtı Orhan ve Süheyla’nın ilgisini öğrenir. Ne olursa olsun bu durumu Cezayir’in bilmesi gerektiğini düşünür.

Cezayir, Asım’ın yanına gidip Lokman ile ilgili bir bilgisi olup olmadığını öğrenmeye çalışır. Orhan ise Süheyla’nın artık kendi işine yaramayacağını düşündüğü için onu kovar.

Azamet ve Ömer Asaf, Lokman’ın nerede olduğuna dair ipuçları bulur ve onları takip ederler. Orhan ise artık açığa çıkmasına ramak kaldığını fark edince Bagnall’dan yardım ister.

Cezayir ve Leyla, Orhan ve Süheyla içinde yaşananlar hakkında uzun bir konuşma yapar. Süheyla’nın yanına giden Cezayir onunla konuşur lakin bu Süheyla’nın beklediği bir konuşma üzere ilerlemez.

Bu sırada son derece memnun bir biçimde ömrüne devam eden Leyla meskendeki herkesi meraklandırır. Cezayir ve grubu ise Lokman’ın yerine dair gerçek bilgilere erişse de bunun bir tuzak olduğunu fark etmemişlerdir.

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Kısım İzleme Ekranı

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON KISIM TEK MODÜL FULL İZLE