Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Kısım İzleme Ekranı: Ben Bu Cihana Sığmazam Son Kısım Tek Kesim Full İzle

kolluk

New member
ATV ekranlarının yeni döneme adeta damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi dün akşam yeni kısmıyla ekranlara geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin akabinde oyuncu takımı ve benzeri kıssasıyla dikkatleri üstüne çeken Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni kısmını kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için; Ben Bu Cihana Sığmazam son kısım tek modül full izleme ekranı…

Aksiyon, dram, aşk ne ararsanız bulabileceğiniz yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazam, Salı akşamlarının vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dün akşamki kısımda; durumu uyguna gitmeye başlayan Leyla, güvenlik ötürüsıyla meskene çıkartılır. Yaşadıklarını Firuze’ye anlatan Cezayir, Leyla tarafınca büyük bir anlayışla karşılanır.

Kurban Baba ve oğulları, mezarlık baskınının sorumlusunun Ayıboğan Yakup olduğunu öğrenmelerinin arkasında, Yakup’un depolarından birine baskın düzenler ancak onu bulamazlar.

Leyla’yı görmeye meskene giden Cezayir hiç beklemediği bir halla karşı karşıya kalır. Ömer Asaf ise Leyla’nın bu tutumlarını son derece yanlış bulur. Bunun üstüne Gülendam ve Leyla bir tartışmaya girer.

Yakup daima olarak Cezayir’in elinden kaçmaya devam ederken, Cezayir düzenlediği bir toplantı ile İstanbul’un tüm yeraltı dünyasına mensup insanları tıpkı noktaya toplar ve hepsinin kendisine biat etmesini ister.

Tüm bu kaosun ortasında kızı Suna ile konuşmak isteyen Cezayir, kimsenin beklemediği bir biçimde babasına silah çeker.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Kısım İzleme Ekranı

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON KISIM TEK MODÜL FULL İZLE