Basit karnaval kostümleri 2023: Rose Monday için 10 fikir

kolluk

New member
Yaş sorusu yok
Az çaba, büyük etki: Yetişkinler için on basit karnaval kostümü

Basit karnaval kostümleri: büyük etki yaratan on fikir

© Getty Images

Karnaval yaklaşıyor ve doğru kostüm arayışı başlıyor. Çok az çaba gerektiren ancak yine de gerçekten göz alıcı olan paneller var. Burada basit karnaval kostümleri için on fikir bulacaksınız.

Karnaval geleneksel olarak her yıl Lent'ten önce, yani Paskalya'dan önce kutlanır. Renkli gelenek sadece Almanya'da değil, Brezilya ve İspanya gibi ülkelerde de farklı şekillerde de olsa kutlanıyor. Almanya'da Köln, Düsseldorf ve Mainz gibi şehirlerin özellikle uzun bir karnaval geleneği var ve her yıl beşinci sezondan önce doğru karnaval kostümü arayışı yeniden başlıyor.

Hazırlık süresi az olan ve yine de dikkat çeken kostümler oldukça popülerdir. Burada ilham almak için yetişkinlere yönelik basit karnaval kostümlerine ilişkin on fikir bulacaksınız.

1. Kanat verir

Hayvanlar dünyası birçok kostüme ilham veriyor. Bunlarla basit bir karnaval kostümü oluşturabilirsiniz. kelebek kanatları. Kanatlar basittir ancak açıldığında göz alıcıdır.

2. Çok yönlü tulum

Bu karnaval kostümü için yalnızca bir parça giysiye ihtiyacınız var: bu hayvan tulum. Tilki, kurbağa, zebra veya penguen gibi farklı hayvanlar arasından seçim yapabilirsiniz. Tek parça takımın artı noktası daha sonra rahat bir pijama olarak giyilebilmesidir.

3. “Para Evi”

Netflix'in popüler dizisi “Money Heist”, üzerinde ünlü sanatçı Salvador Dalí'nin yüzünün yer aldığı kırmızı tulumlar ve maskelerle ilgili gerçek bir heyecan yarattı. Profesörün ekibinin bir parçası olmak ister misiniz? O zaman tek ihtiyacın olan şey bu Kostüm setitulum ve maskeden oluşmaktadır.

4. Korsan

Korsan kostümleri, Jack Sparrow ve Elizabeth Swann'ın başrollerini paylaştığı “Karayip Korsanları” filmlerinin dünya çapındaki başarısından bu yana oldukça popüler hale geldi. Geçmişte, klasik kostüm karnaval için ideal kostüm olarak kabul edilirdi; burada kapsamlı bir kostüm bulacaksınız Kostüm seti korsan görünümünde.

5. “Taht Oyunları”

Kostümler genellikle popüler popüler kültür karakterlerinden ilham alır. Popüler dizi “Game of Thrones”un ejderha kraliçesinden daha uygun kim olabilir? “Daenerys Targaryen” gibi giyinmek istiyorsanız, bir markanın eksik olmaması gerekir: sarışın yele – pratik bir formda peruk.

6. “Körfez Gözlemcisi”

Baywatch görünümündeki bu kostüm, az çaba ancak tam etki anlamına gelir. Bunu giy”David Hasselhoff'un maskesi şişme ile birlikte Kurtarma kurulu ve bu kostümün hangi kült seriyi anmayı amaçladığı açıkça belli olacak.

7. “Yıldız Savaşları”

Bir kostüm ne kadar az parça gerektirirse o kadar az karmaşık olur. Bu orijinal olanı da öyle “Chewbacca” tulum. Han Solo'nun sadık yardımcı pilotu Chewie'nin hayranları, Karnaval'da Wookiee kılığına girebilirler. İnternet'te “Chewbacca” Anne'yi çevreleyen heyecanı hatırlıyor musunuz? Amerikalı kadın bunu duyunca kahkahasını zor tuttu Ses efektli Chewbacca maskesi sınanmış. Bu sayede tulumu maskeyle mükemmel bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

8. Arı Klasik

Arı kostümü de Karnaval'ın popüler bir klasikidir. Burada pratik bir tane bulacaksınız Kostüm seti elbise, kanatlar, manşetler ve duyargalardan oluşur.

9. Kolay kostüm

Bu kostüm için ihtiyacınız olan tek şey bu Hava kıyafeti. Kostüm küçük bir parçayla birlikte gelir fan Hafif malzemeyi sağlayarak ve şişirerek hacim kazanmanızı sağlar. Hava kıyafetlerinin çok sayıda versiyonu vardır; örneğin, büyük boy bir takım elbise ile klasik bir versiyon.

10. Dinozorlar

Tek parça takım elbise, basit bir karnaval kostümü olarak en iyisidir. Bu aynı zamanda dinozor tasarımlı bu tulum için de geçerlidir. Göz alıcı yeşil rengin karnaval geçit töreninde dikkat çekmesi muhtemel. Onu burada bulabilirsin Tulum.

Almanya'da karnaval

Sokak karnavalı birçok Alman için en önemli olaylardan biridir. Bu günlerde insanlar kutlama yapıyor, dans ediyor ve giyiniyor. Almanya'da, geleneksel olarak Weiberfastnacht'tan Salı günü Shrove'a kadar çok sayıda sokak geçit töreni düzenleniyor. Karnaval geleneği çok eskidir ve Germen halklarına kadar uzanır. O zamanlar insanlar maske ve hayvan derileri giyerlerdi. İyi ruhları uyandırmak ve baharı karşılamak için kutlama yaptılar. Orta Çağ'da bu gelenekler Hıristiyanlığa aktarıldı. Karnaval kelimesinin kökeni, “et, elveda” anlamına gelen “Carnevale” teriminden gelmektedir. Almanya'da karnaval sezonu 11 Kasım'da saat 11:11'de başlıyor ve Kül Çarşambası'nda sona eriyor. Bu gün aynı zamanda Paskalya'dan önceki altı haftalık Lent döneminin başlangıcını da işaret ediyor.

Ayrıca ilginizi çekebilir:

Bu makale sözde bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

selam

#Konular