Bahçe Hortumu Silindirleri: Bu sulamayı kolaylaştırır

kolluk

New member
Dökme Yardımı
Neden Bir Bahçe Hortumu Silindiri Sulamayı Kolaylaştırıyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Artık uzun süre yağmur yağmazsa, zeminler her zamankinden daha susuz. Sulama kutusuna ek olarak, bahçe hortumu önemli bir kaptır. Ama tökezleyen blokla nereye gidecek?

İçindekiler

Bir bahçe hortumu kadar pratik, çok hantaldır: Bir zamanlar düzgün bir şekilde yuvarlanan sulama yardımı bir kez kullanılırsa, onu orijinal durumuna geri koymak neredeyse imkansızdır. Bu nedenle, birçok hobi bahçıvan hortumu zeminde bırakır, burada sadece tökezleyen bir blok haline gelmez, aynı zamanda daha hızlı hasar görebilir. Yuvarlanıp yuvarlanmanızı kolaylaştırmak için, bir mobil hortum otomobil veya katı montajlı bir şişme kutusu satın alınması mantıklı olabilir. Farklı üreticilerden farklı modeller sunuyoruz ve satın alırken neye dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyoruz.

Önemli Satın Alma Kriterleri: Satın Alma İpuçları

Bir bahçe hortumu silindiri ile, küçük ila orta boy yüzeylerin sulanmasının çok daha kolay olduğu söylenir. Hortumun artık yolda yatmaması dışında, istiflenir ve ilişkili arabaya veya kutuda güvenli bir şekilde istiflenir – bükülmeden veya kırılmadan. Bununla birlikte, uygun bir model seçmeden önce, kendinize aşağıdaki soruları sormalısınız (ve cevap vermelisiniz):

1. Bahçe hortumu ne kadar sürer? Burada üreticiye bağlı olarak büyük farklılıklar var. Yeterli 20 Metre veya daha doğrusu ihtiyaç duyuyorlar 25 hatta 30 Metre?
  2. Su bağlantısının yakınında sabit bir duvar varsa, üzerinde bir bahçe hortumu silindirinin monte edilebileceği veya serbest duran bir modeldir, bu da yere takılmış Daha iyi seçim olacak mı?
  3. Var Hortum davul Duvara şikayet edilmeyen bir mobil hortum arabasında olduğu gibi otomatik kurtarma desteği veya hortum manuel olarak toparlanmalıdır.
  4. Bahçe hortumunun hangi çapı var? Burada da, mevcut boyutlar var olacak şekilde değişebilir Hortum konnektörü Belki bahçedeki su bağlantısına sığmaz.
  5. Bir mobil varyant seçerseniz – araba ve hortum kombinasyonuna ihtiyacınız var veya zaten bir arabanız var ve sadece Hortum arabası Ek olarak?

Bahçe Hortum Silindiri: Karşılaştırılmış 5 Marka

1. Gardena

Cep telefonu Hortum davul Üreticiye göre, Gardena derin bir odak noktası var, böylece bu kadar hızlı bir şekilde devredilemiyor. Yüzeyin sulanacağına bağlı olarak, on ila 50 metre hortum uzunluğu arasında seçim yapabilirsiniz. Alternatif olarak, bir bahçe hortumu kaydı da var Duvar montajı veya biriyle Şiş Su bağlantısının yakınında duvar olmadığında toprağa sabitleme için.

2. Hazet

Bahçe Hortumu Toplayıcı Hazet'ten duvara bağlıdır. Doğru montaj için ambalajda bir delme şablonu bulacaksınız. Otomatik bir turla, 15 metre uzunluğundaki hortum hızlı bir şekilde yaralanır, temizlenir ve artık ihtiyacınız yoksa yavaşladı (kaza riskini en aza indirir). Muhafaza özel plastikten yapılmıştır ve bireysel montaj için metalden yapılmış bir döner sapa sahiptir.

3. Amazon Basic

Kendi markası Amazon Ayrıca portföyde duvar montajı için bir hortum davuluna sahiptir. 30 metre uzunluğunda bir hortumla teslim edilir. Daha yüksek fiyatlı modellerin aksine, bu varyant daha ucuzdur, ancak otomatik bir kurtarma işlevine sahip değildir. Başka bir deyişle, hortum bir krankla elle yuvarlanmalıdır. Ya da onları alıyorlar Şişme kutusu Otomatik toplama ile duvar montajı için.

4. Kärcher

Premium şişme kutusu CR 7.220 Otomatik Entegre hortum freniyle Kärcher 20 metrelik bir hortum ve bir bowling ve nokta ışını ile bir şırınga ile teslim edilir. Ayrıca duvar montajı için de uygundur ve sıfır ila 180 derece arasında döner bir aralığa sahiptir, bu da pratik bir açı fiksasyonu yoluyla ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Alternatif olarak, Kärcher ayrıca bir cep telefonu sunuyor Hortum arabası (20 m hortum dahil).

5. Parkside

-Den Kara Ayrıca pratik bir duvar braketine sahip bir hortum tamponu bulabilirsiniz: artık en fazla 20 metre uzunluğunda olmayan bir hortum için uygundur – ancak bu dahil değildir ve dahil edilmesi gerekmez. ayrı sipariş edilmek. Burada da otomatik kurtarma fonksiyonu yoktur, ancak bir kat el krank. Üreticiye göre, Parkside Click Sistemi tüm ortak hortum sistemleri için uygundur.

Hortum Arabası ve Wandbox: Avantajlar ve Dezavantajlar

Duvar montajı için bir hortum davulları birçok avantaj sunar, ancak birkaç dezavantajı vardır. Aynı şey mobil şişme kutular veya hortum arabaları için de geçerlidir. Kararı kolaylaştırmak için size bir model için veya karşı konuşan en önemli gerçekleri veriyoruz:

AvantajlarDezavantajlar
Mobil varyant
  • Esnek Olası Kullanımlar
  • Bahçe hortumunun uzunluğu değiştirilebilir
  • Daha küçük, sarma ve pürüzlü alanlar için uygun
  • Duvar montajı için bir modelden daha ucuz
  • Bahçe hortumu elle ele alınmalıdır
  • Arabanın yerde sabit, istikrarlı bir standı yok
  • Daha uzun hortumlar daha ağır ve bu nedenle hantal
Duvar montajı için varyant
  • Basit ve konforlu operasyon
  • Montaj ve sökme gerekmez
  • Otomatik Kurtarma Desteği
  • Hortumun tekdüze ve hızlı yuvarlanması ve yuvarlanması
  • Satın Almak Pahalı
  • Yatan hasta kullanımı sadece mümkün
  • Montaj için sabit duvar gerekli
  • Daha düşük hareketlilik ve bu nedenle kullanımda sınırlı

Spar İpucu: Bununla Otto Kuponu Mevcut yaz satışında yüzde 30 indirim alın.

Sonunda bir başka önemli not: Bahçe hortumu silindirleri neme ve UV ışınlarına karşı bağışıktır, ancak özellikle düşük sıcaklıklarda hasar görebilir. Bu nedenle, otomobili veya kutunun kış aylarında bodrum veya garajda saklanması tavsiye edilir.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.