Bağcılar taciz tezi mahalleliyi ayağa kaldırdı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bağcılar taciz tezi mahalleliyi ayağa kaldırdı Olay, Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Teze nazaran, sokaktaki apartmanın bodrum katında yaşayan 4 yabancı uyrukludan birisi bakkaldan meskene dönen 9 yaşındaki E. B. isimli kızı taciz etti.

Kız çocuğunun gerisinden apartmana girerek takip etmeye devam edince E. B. yengesinin yanına giderek taciz edildiğini söylemiş oldu. Yenge Gülnaz B., yabancı uyrukluların kaldığı bodrum katına giderek tacizi kimin yaptığı sordu. Gülnaz B.’nin bağırmaları üzerine mahalleli sokağa döküldü.

Şüphelilerden biri zırhlı araca bindirildi

İhbar üzerine olay yerine polis takımları geldi. Bu sırada meskende bulunan 4 yabancı uyrukludan 3’ü binanın gerisinden kaçtı. Polis grupları, meskende bulunan bir kişiyi zırhlı araca aldı. Mahalle sakinlerinin gözaltındaki şüpheliyi linç etme teşebbüsüne polis grupları pürüz oldu. Zırhlı polis aracına bindirilen yabancı asıllı kişi polis merkezine gdolayıldü.

Taciz edildiği tez edilen küçük çocuğun yengesi Gülnaz B. yaşananları anlatarak, “Çocuk bakkaldan geldi üste. ‘Yenge sana bir şey söyleyeceğim’ dedi. ‘Ne oldu’ dedim, ‘beni elle taciz etti, binanın içine girdi gerimden geldi’ dedi. Aşağı indim cama vurdum. Çocuk beyaz giydiğini tanım etmişti. İçeride 4 şahıslardı. Türkçe bilene söylemiş oldum, ‘beyaz kıyafetli kim’ dedim. Çıkarmadılar dışarı, o anda üstünü değiştirmeye çalıştılar. Sesime mahalleli toplandı.” dedi.

“Bizim çocuğumuz akıllıydı”

9 yaşındaki E. B.’nin kuzeni olan Elif Ş. de, “Kim bilir binlerce çocuğa taciz edildi lakin o çocuklar sessiz kaldı. Bizim çocuğumuz akıllıydı geldi söylemiş oldu. Kimse susmasın” diye konuştu. Polis takımlarının olayla ilgili çalışması devam ediyor.