Ayrılma Tarihi: Hareket etmeden bir gün önce, tuhaf kaplama

kolluk

New member
Fareden – Ayırma Hikayeleri
Ertesi gün hareketli araba gelmeli – ve Linda başka biriyle smooched

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Yazar Katja Lewina aşkta neyin yanlış gidebileceğini biliyor. Ayrılık hikayelerini toplar. Bu sefer Smooching ile ilgili – ve ne kadar açık olabilir.

“Selam!” Gözlükler, akşam güneşinde dışarıda karşılaşırız. Etrafımdaki herkes sprey emretti, sadece orada içkimsuz bira ile oturuyorum. Hemen bir okumam var, açık kalmalıyım. “Ex, yani ayrılık hikayeleri?” Bir arkadaşa sorar, ona Linda diyoruz. “Ayrıca stokta bir tane var. Bilmediğin bu çeşitlerden biri: Kutudaki hayatına mı gidiyorsun – yoksa sonunda bir tane mi alıyorsun?” Elbette sahneye çıkmadan önce onları hızlı bir şekilde duymak istiyorum.

Linda onu ve arkadaşını Berlin'de hatırlıyor. Ama bitirdiklerinde sadece şehirde bir iş buldu. Bunun yerine, Münih'e ve ikisini klasik bir uzun mesafeli ilişkiye girdi. “Ama şirketim iki yıl sonra Hamburg'da bir ofis açtığında, elbette haklıyım” diyor. “Bununla arkadaşıma çok daha yakındım, her şey daha kolaydı, ama hedefimiz hala çok açıktı. İki yıl tekrar geçti, Berlin'de bir ofis açıldı. Düşündüm. Düşündüm. Aslında orada kimseye ihtiyaç duymadılar, ama patronuma dedim: 'Ve sonra Berlin'de gerçekten bir iş yaratıldı.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun