Annelikten Pişmanlık: Anneler Anne Olmak İstemediğinde

kolluk

New member
Çocuklarla yaşam
Johanna anne olduğuna pişman oldu

• itibaren

Katharina Hoch kaydetti

Mevcut bağlantıyı kopyala

Johanna 43 yaşında ve çok sevdiği iki çocuk annesi. Yine de bugün şunu söylüyor: Anne olmamayı tercih ederdi. Annelikten Pişmanlık duyma deneyiminiz.

Bu metin Haberler arşivinden alınmıştır ve ilk olarak Mart 2022'de ortaya çıkmıştır.

Anne olarak mutlu olmanın nasıl bir duygu olduğunu hep merak etmişimdir, çünkü anne mutluluğu gibisini hiç yaşamadım. Anne rolünde doyum bulamıyorum. Hatta şunu bile derdim: Çocuklarla hayatımın nasıl olacağını bilseydim anne olmazdım. Bu tür düşüncelerden utanıyordum, kendimden ve sıcaklığımdan çok şüphe duyuyordum. Gerçekten normal olup olmadığımı merak ediyordum. Artık birçok annenin bu şekilde hissettiğini biliyorum. Ve bu duygunun kötü bir insan olmakla hiçbir ilgisi yok. Çocuklarımı seviyorum. Harikalar. Ama anne rolü bana pek çekici gelmiyor.

Kocam ve ben çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde on yıldır birlikteydik. Bu kararla ilgili şüphelerim vardı ama “hayır” diye bir şey söz konusu değildi. “Çocuk sahibi olmak da bunun bir parçası”, “Çocuğum yoksa gerçek bir kadın değilim” gibi cümleler kafamda uçuşuyordu. Bir de düşündüm ki, böylece yaşlandığımda yalnız olmayacağım. Bugün bunların tamamen saçmalık olduğunu anlıyorum.

Yıldız artı

Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€

• Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
  • 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
  • herhangi bir zamanda iptal edilebilir
Şimdi test edin

mısınız?
Buradan kaydolun