Haftanın Tweet'leri
“Anne, koyu çemberlerin yok. Alt göz kapağı gölgeleriniz var!”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anaokulu ve masa tenisi arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz günlük yaşam hakkında biraz bilgi veriyor.
Haftanın tweet'leriyle eğlenin!
“Anne, koyu çemberlerin yok. Alt göz kapağı gölgeleriniz var!”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anaokulu ve masa tenisi arasında: aile hayatının endişeleri ve sevinçleri çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz günlük yaşam hakkında biraz bilgi veriyor.
Haftanın tweet'leriyle eğlenin!
Her gün:
Baba: “Anaokulunda nasıldı?” > Çocuk: “iyi”
Bugün:
P: “Anaokulunda nasıldı?”
K: “Bugün bir diş hekimiydi!” > P: “Oh ve ne anlattı?”![]()
K: “Hiçbir şey!” Christl (@Bienibruemm) 5 Şubat 2025
Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Veri koruma ayarları nedeniyle, bu içerik gizliliklerini korumaya davet edilmedi.
Bu içeriği bir kez göster
“Anne, koyu çemberlerin yok. Gölgelerin altında kaldığın!”
Kimse 8 yaşındaki bizim kadar sevimli değil. Skadi (@skadi2102) 25 Ocak 2025Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Veri koruma ayarları nedeniyle, bu içerik gizliliklerini korumaya davet edilmedi.
Her akşam çocuklar önce kimin tuvalete gitmesi gerektiğini tartışıyorlar. Artık her biri hayır olması için günlük değiştirme siparişi ile bir banyo planımız var. 1, 2, 3. Şimdiye kadar zaten.
& mdash; Menschjuli (@Mensch_juli) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 3 Şubat 2025 </ Blockquote>[/URL]Bugün bir aldatmaca çağrısı:
O: “Merhaba ben Elektrikten Bay Schmitt!”
Ben: Aha
O: “Hesap numaranıza ihtiyacım olacak!”
Ben: “İşte Waterworks'ten Bayan Weber!”
O: “Kendini çocuk edebilirsin!” Yapın!
Bilmiyorum
& mdash;(@theycallmeelli_) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 4 Şubat 2025 </ Blockquote>
[/URL]BEN:
& quot; Saat 15: 10'da bir randevumuz var. & quot;
13 yaşındaki, tahriş olmuş:
& quot; Ja-haaa …& quot;
[15.02 Uhr, der Teenie wäscht sich die Haare]
& mdash; Ŧ ° Sağ (@Frauvansass)
Bu içeriği bir kez gösterKızı (19): & quot; Bir yürümeye başlayan çocuk olarak çocuk odamızın duvarlarının gizlice balmumu kalemleriyle nasıl sıyrıldığını hatırlamak zorunda kaldı. Renkli ve fırçaya ulaştınız ve Scracles'ımızdan renkli bir fantezi dünyası oluşturdunuz. Azarlamak yerine. Aslında harika. & Quot;
& mdash; Mistrelawny (sic!) (@Fingurplaustert) 1 Şubat 2025 </ Blockquote>Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Bu içeriği bir kez göster16 yaşındakiler daha önce: Ebeveynler çocuklarının haftalarca Avrupa'dan geçmesine izin verir, kimse kimsenin onlara nereye ulaşamayacağını bildiklerini bilmiyor.
Bugün 16 yaşındakiler: Papi, staj ve okul gezisinde 3241 Whatsapp mesajlarında bir röportaja geliyor…
& mdash; Kasch (@Ambrosianuss) 6 Şubat 2025 </ Blockquote>
Hxent işte çekildi. Oturma gitti. Bir şansa girmeyin. Bu yüzden ofis eve gelmek için boş olana kadar bekledim. Merdiven boşluğuna yarım saat sürdüm çünkü sadece mühürleyebildim. Onurlu farklıdır. Merdiven boşluğunda aşağıdaki birinin duydum …
& mdash; Kiki (@Bettflusterin) [URL='https://ivobot.oydaf.com/category/1156/href'] 6 Şubat 2025
Ve şimdi spora:
Bu kesinlikle! Nsane Man
pic.twitter.com/r4ec3vb5kb![]()
& mdash; OYindamola(@Dammiedammie35) </ Blockquote>
Bu içeriği bir kez gösterAyrıca, haftanın tweet'lerinin hafta sonunu sizin için müjdelediğini söylediğiniz e -postalarınız için de teşekkürler!
Çocuklar: Hafta Sonu Kelimesi
Her Cuma, Twitter'da geçen hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konuları ele aldıkları için. Aile hayatı her zaman sadece boş bir güneş ışığı olmadığından, hepimiz iyi yapabileceğimiz şeyleri deneyimliyoruz. Ancak, en azından önemlidirler ve dikkatimizi çekmelidirler. Toplumumuzda değişmenin ve ideal olarak gelişmenin tek yolu budur. Bu nedenle, neşeli ve ciddi tweet'lerin burada buluşması önlenemez. Forrest Gump'ın annesinden zaten öğrendiğini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibi, asla bilemezsin, ne alacağınızı.”
Aile hayatınızdaki fıkralar için teşekkür ederiz, hayatımızı zenginleştiriyorsunuz – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu hizmetinin bitmediği zaman …)! Bir hayranın isteği üzerine, tweetlerin eski koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.![]()
[/URL]
Bu anneler çocuklarıyla gurur duyuyor – ve bedenlerinde
Birkaç çatlakla kim rahatsız? Mama Tesha bebeğini ve vücudunu sunmaktan çok memnun.
© Sophie Mayanne/Mothercare
Daha
Geri
Daha öte
Gömülü bir tweet'ten daha fazla yer kazanan şeyleri yaşıyorsanız, lütfen bize [email protected] adresine bir e -posta gönderin. Konuda potansiyel görürsek, birçok insan için ilginç, ilham verici veya başka türlü önemli olabilir, sizinle iletişime geçeceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve sadece birçok insan benzer bir fenomen veya problem fark ettiğinde büyür. İlhamınızı dört gözle bekliyoruz!
Videoya bakın: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamını paylaşan sayısız insan var. Özellikle Çocuklar genellikle odak noktasıdır. Ancak çocukların resimleri kamuya açık bir şekilde paylaşılmalı mı? Yıldız, etkileyiciler Mirella ve Alicia Joe ile çevrimiçi çocukların avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.