“Anne, biri var. Ve gülüyor.” Zaten daha fazla uyumak istemiyordum

kolluk

New member
Haftanın Tweetleri
“Anne, biri var. Ve gülüyor.” Zaten daha fazla uyumak istemiyordum

Eğer çocuk ateş nedeniyle sayıklıyorsa, bu açıktır: gece uykusu bu kadar

© Fecrul İslam/Getty Images

Susan Baller

Ateşli bir çılgınlık ile üçe kadar sayma arasında: Aile hayatının kaygıları ve sevinçleri çok çeşitlidir. Haftanın tweet'lerimiz biraz fikir veriyor.

Haftanın tweetlerinin keyfini çıkarın ve harika bir sonbahar hafta sonu geçirin!

Sabah 4.30'da oğlu yanındaki duvarı okşuyor ve “Anne, biri var, onu da görüyor musun? O hep orada ve gülüyor” diyor.

Sorun değil. Zaten artık uyumak istemiyordum.

— B.'den Bayan G. (@FrauGausB) 25 Ekim 2024

Mark Forster Cadılar Bayramı'nda iskelet kostümü giydiğinde aslında kemik iliğinden ibaret oluyor. Ve kapı zilini çalan çocuklara şeker verdiğinde, bu mantıksal olarak bir kemik iliği bağışıdır.

*teşekkür ederim, kendim öğreneceğim

— Craft Koala Steve
🐨
📯
(@DasSteve2) 21 Ekim 2024

“Anne, bende “HKB” sendromu var!”

“Aman Tanrım! Bu nedir???”

“Hiç havamda değilim!”

“O halde ikimiz de enfekteyiz!”

— Skadi (@skadi2102) 23 Ekim 2024

Bugün bir çocuk bana, eskisi bittikten sonra yeni matematik defterinde doğru kutuların olup olmadığını sordu. Evet, öyle! (3. sınıfta kutular 2. sınıftan daha küçüktür)

“4. sınıfta daha da mı küçüldüler? O halde herkesin bir büyütece ihtiyacı var!”

— Bayan Köpfchen (@ KopfYvonne) 23 Ekim 2024

Olabildiğince inatçı olan 9 yaşındaki çocuk, kendisine iki beden küçük olan pijamaların içine sıkıştı.

Ertesi gece tromboz olmayacak.

— ŦЯΛUVΛЛSΛSS (@FrauVanSass) 23 Ekim 2024

Bu yıl çocuklarla birlikte yerel dondurmacımızda 100 kaşık dondurma yemeye karar verdik.

92'yi başardık.

Bugün dondurmacının dün sezonunu kapattığını öğrendim.

2024'te başka ne var, başka ne var.

— Alwayshungryalwaystired (@Anjavielts) 21 Ekim 2024

K2'nin kahvaltısı hazır. Müsli çeşitlerinin yanı sıra bir bardak süt ve kakao tozu. Hareketsiz.

K2: Anne, karıştırmadığın için teşekkürler! Bunu kendim yapmayı tercih ederim.
Ben: Biliyorum… (zihinsel olarak birçok başarısızlığı düşünüyorum)

K2 (denendi): Hava… soğuk
😱

Çok yakın
🤏

— Jules (@ed_ju1es) 23 Ekim 2024

Adam: “Ne yiyoruz?”
Ben: “Dünden kalan gulaş ve kavrulmuş patatesli köfteler mi?”
Adam: “Artık o kadar da değil. Yanına gidecek bir şeye ihtiyacımız var.”
Ben: “Bununla ne yapmak istiyorsun?”
Adam: “Pizza bagetleri!” O/

Ve böylece pizza bagetleriyle gulaş yedik.

— Rumpel Tonne (@rumpeltonne) 21 Ekim 2024

Normal insanlar nasıl öpüşür:
– şefkatle
– bulutta 9
– zaman durmuş gibi görünüyor

Gözlük kullananlar nasıl öpüşür:
– *tık*tık*tık*tık*tık*
– Bekle, çıkaracağım
– Neredesin?

— Chevy Chase değil (@DrWaumiau) 22 Ekim 2024

Bazen üçe kadar saydığımda ne olduğunu bilen tek çocukların çocuklarım olduğunu düşünüyorum
😄

— Judy (@Little_Malina) 22 Ekim 2024

Aile: Hafta sonunun kelimesi

Her Cuma Twitter'da geçtiğimiz hafta bizi etkileyen tweet'leri seçiyoruz. Ya özellikle komik oldukları için ya da önemli bulduğumuz konulara değindikleri için. Aile hayatı her zaman güneşli ve güllük gülistanlık olmadığından, hepimiz onsuz kolayca yapabileceğimiz şeyler de yaşarız. Ama en az onlar kadar önemlidirler ve bizim de dikkatimizi çekmeleri gerekir. Bir şeyin toplumumuzu değiştirmesinin ve ideal olarak iyileştirmesinin tek yolu budur. Dolayısıyla neşeli ve ciddi tweetlerin burada çarpışması kaçınılmaz. Forrest Gump'ın annesinden öğrendiklerini yansıtıyor: “Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.”

Aile hayatınızdan anekdotlar için teşekkür ederiz, hayatımızı zenginleştiriyorlar – ve genellikle hafta sonundan önceki son iş günü (hafta sonu işi yoksa…)! Bir hayranımızın isteği üzerine eski tweet koleksiyonlarını da bulabileceğiniz kendi sayfamızı oluşturduk.

Haftanın tweet'lerinin sizin için de hafta sonuna denk geldiğini bize bildirdiğiniz e-postalarınız için de ayrıca teşekkür ederiz!
🥰

“Vücuduyla Gurur duyan Anneler”

Bu anneler çocuklarıyla ve vücutlarıyla gurur duyuyor

Gömülü bir tweet'ten daha fazla alanı hak eden şeylerle karşılaşırsanız lütfen bize Socialmedia@Haberler adresine bir e-posta gönderin. Pek çok insan için ilginç, ilham verici veya başka bir şekilde önemli olabileceği için konuyla ilgili bir potansiyel görürsek, size geri döneceğiz. Bazı şeyler küçük gözlemlerle başlar ve ancak birçok kişi benzer bir olguyu veya sorunu fark ettiğinde büyür. İlhamınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

İnternette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında etkileyiciler

Çocuklarınıza çevrimiçi göstermeli misiniz? Instagram'da çocuklarla iş yapma konusunda etkileyiciler

14:36 dakika

Videoda izleyin: Sosyal ağlarda ailelerinin günlük yaşamlarını paylaşan sayısız insan var. Özellikle bunlar Çocuklar genellikle burada odak noktasıdır. Peki çocukların resimleri internette halka açık olarak paylaşılmalı mı? Stern, fenomenler Mirella ve Alicia Joe ile internette çocuk sahibi olmanın avantajları ve tehlikeleri hakkında konuştu.

#Konular