Akasya Durağı’nın Obayana’sı Max Bendo’un Nasıl Keşfedildiğini duyar duymaz Şaşkına Döneceksiniz!

kolluk

New member
Hepimizin hafızalarına Akasya Durağı Obayana olarak kazınan Max Bendo, keşfedilme kıssasından bahsetti. Biz onu Obayana olarak hatırlasak da, daha öncesinde ‘En Son Babalar Duyar’ dizisinde de izledik kendisini. Oyunculuğa adım atmadan evvel Türkiye’de bir epey işle uğraşan Max Bendo nasıl keşfedilmiş gelin daima birlikte bakalım.
👀
👇

Kaynak: https://www.haberturk.com/en-son-baba…

Kenya asıllı oyuncu Max Bendo, bir müddetdir ekranlarda görünmüyor. Eski dizilerinden oyuncuyu hatırlayanlar şimdilerde neler yaptığını merak ediyor.

Bendo’yu birinci vakit içinderda En Son Babalar Duyar dizisindeki Rafi rolü ile ekranlarda görmüştük. Ancak bilin bakalım kendisi birinci vakit içinderda nerede keşfedilmiş…

2000 yılında Türkiye’ye gelen ve Antalya’da bir otelde animatör olarak işe giren Bendo, oyunculuk mesleği için bu hareketinin epeyce faydalı olduğunu söylemiş.

Keşfedilmesi ise En Son Babalar Duyar dizisinde de birlikte yer aldığı ünlü oyuncu Hatice Aslan yardımıyla olmuş.

“Hatice Aslan vesile olmuştu. O periyotlar spor salonum vardı. Öğrencimdi Hatice hanım, beni o keşfetti diyebilirim. “

Yani Max Bendo spor salonunda keşfedilmiş anlayacağınız üzere!

“Ona ders verirken bir gün sete gelmemi söylemiş oldu. Üretimde yer alabilecek uygun bir karakteri canlandırabileceğimi belirtti.”

“Oyunculuk serüvenim Hatice bayanın dayanağıyla başladı. Benim birinci dizim olduğu için ayrıyeten yeri diğerdir.”

Diziye bu sayede dahil olmuş Bendo. ondan sonrasındasında Levent Ülgen ile birlikte çalışmaktan fazlaca keyif aldığını lisana getiriyor.

‘Levent ağabey epeyce samimi şen şakrak, kalpten seven bir insan. Set hallerinde bile bizi kırıp geçirirdi.’

Akasya Durağı oyuncu takımına da Levent Ülgen’in kendisini tavsiye etmesi ile dahil olmuş.

Pandeminin kesimi son derece etkilediğini bu sebeple kimi çalışmalarının yarım kaldığını söyleyen Bendo, yakında ekranlara tekrar dönmek istediğini söylemiş oldu.