Açık ilişki: “Evliyim ve hâlâ başka erkeklerle yatmak istiyorum”

kolluk

New member
kaydeden Lea Kirsch

17.06.2024, 17:54
6 dakika

Yazarımız 15 yıldır eşiyle birlikte. Onun için açık: Hayatını onunla geçirmek, onunla yaşlanmak istiyor. Ama aynı zamanda başkalarıyla da maceralar yaşamak istiyor. Bu işe yarayabilir mi?

Bu metin Haberler arşivinden alınmıştır ve ilk olarak Mayıs 2023'te yayınlanmıştır. Yazarımız isminin gizli kalmasını istediği için takma adla yazmaktadır.

Sadık olamayacağımı anladığımda kalabalığın içinde duruyordum. Ve ben de olmak istemedim. Müziğin sesi çok yüksekti ve karşımda yakışıklı bir adam vardı. Gözlerimin içine baktı ve anında bu karıncalanma hissini hissettim. Bir an durakladım ve bakışlarına karşılık verdim. Her şeyi anlatan o bakıştı. Bu şu sinyali veriyordu: Seni istiyorum.

İçimde biriken duyguya şaşırarak arkamı döndüm ve oradan ayrıldım. Banyoya kaçtım. “Az önce bu neydi?” Kendi kendime düşündüm. O bir an beni tamamen yoldan çıkarmıştı. Şimdi geri dönersem her şeyin olabileceğini biliyordum. Belki öpüşürdük. Belki numaralarımızı değiştirirdik. Ya da belki yarın sabah onun yanında uyanırdım. Bu hiçbir koşulda gerçekleşemezdi. Çünkü evliydim.

Kısa bir süre sonra taksiyle eve gelmiştim ama adamı aklımdan çıkaramadım. O kadar iyi hissettirmişti ki midemde kelebekler uçuşuyordu. Bundan vazgeçmeli miyim? Hayatımın geri kalanı? 30'lu yaşlarımın başındaydım, bir yıldır anneydim ve harika bir kocaya sahiptim. Uzun yıllardır birlikteydik ve birbirimizi seviyorduk. Takside camdan dışarı bakarken az önce onun yanında hissettiğim duyguyu nasıl yaşayamayacağımı düşündüm. Birbirimizi ne kadar seversek sevelim, o “ilk kez hissetme duygusu”, o kelebekler, o heyecan, o aşk, bunların hepsi ancak yeni tanıştığımız bir insanda yaşanabilir. Partneriniz kadar aşina olmadığınız kişiler. Yani sadece iki seçenek vardı: Ya sonsuza kadar pes edeceksin ya da hile yapacaksın.

Haberler İçin Takip Edin

herhangi bir zamanda çevrimiçi olarak iptal edilebilir

?