ABD’de Bir Bayan, 21 Yıl Evvel Kaybolan Küçük Kız Olduğunu Tez Ediyor!

babanne

New member
ABD’de Bir Bayan, 21 Yıl Evvel Kaybolan Küçük Kız Olduğunu Tez Ediyor! Indiana’da bir bayan, 21 yıl evvel ABD – Virginia’da kaybolan ve oz amandan beri hakkında hiçbir haber alınamayan Brittany Renee Williams olduğunu kanıtlayacak DNA ispatına sahip olduğunu argüman ediyor.

Brittany Renee Williams, Henrico, Virginia’dan Kim Parker’a ilişkin bir hami aile konutundan kaybolduğunda yedi yaşındaydı. Polis olayı incelemeye başladığında, kız ne okula gelmiş ne de Parker tarafınca mahkemeye gdolayılmüştü. Parker, üvey çocuklarına yönelik fonları alarak kendi banka hesabına aktarma yoluyla dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktıktan daha sonra sekiz yıl mahpus cezasına çarptırıldığı için davanın baş şüphelisiydi.

Williams’ın kaybolmadan evvel yaşadığı meskenin bahçesinin kazılmasını ve ortadan geçen birfazlaca yılın incelenmesini içeren kapsamlı bir aramadan daha sonra polis, rastgele bir delil bulamasa da kızın öldüğüne inandı. Parker ise Williams’ı kendisine bakamayacak duruma geldikten daha sonra iki bayanla birlikte yaşaması için California’ya gönderdiğini sav etti. Bayanlar bunu yalanladı.

Polis, AIDS ilacı olmadan Brittany’nin hayatta kalmasının hiç bir yolu olmadığını var iseyıyordu. Çünkü HIV virüsü taşıdığı biliniyordu. Fakat yıllar daha sonra ve 800 kilometre uzakta, kendisi evlatlık alınmış olan Kaylynn Stevenson, Fort Wayne, Indiana’da kendi aile geçmişini araştırırken, Brittany’nin kaybolmadan hemilk evvel çekilmiş bir fotoğrafına rastladı. Stevenson, çocukluğunun birçoklarını hatırlayamıyordu fakat aklının bir köşesinde “Williams” ismi vardı. Bu ismi ve “kayıp çocuklar” sözlerini kullanarak arama yaptığında fotoğrafı bulduğu ve Stevenson, fotoğraftaki kızın kendisi olduğuna çabucak ikna oldu.

NBC 12 ile yaptığı toplantıda “Karımı uykusundan uyandırdım ve ‘Bu benim!’ dedim. ‘Kendimi gördüğümde tanırım. Bu benim!‘”

Stevenson, boynunda bir ben, karnında ve göğsünde yara izleri de dahil olmak üzere Williams’ın çeşitli ayırt edici özelliklerine sahip. Stevenson, çocukken hastanede olduğunu hatırlıyor ve kateterlerin izleri, Williams’ın polis tarafınca listelenen tarifinin bir kesimiydi.

Stevenson, NBC 12’ye bu biçimdedan beri özel bir DNA testi yaptırdığını söylemiş oldu ve bu da ona Brittany’nin annesinin öbür bir kızı olan Anastasia McElroy ile üvey kız kardeş olma mümkünlüğünün %95.83 olduğunu gösterdi. NBC 12 ikili ile bağlantıya geçti ve ikisi de Stevenson’ın Williams olduğuna inanıyor.

birebir vakitte, en tuhafı Williams çok yıl nasıl hayatta kaldığı olmak üzere kimi sorular varlığını koruyor. Artık birinci ismi olarak “Brittany”yi kullanan Stevenson’a yapılan testler AIDS ya da HIV olumlu olduğu göstermiyor. Birinci teşhisin bir yanılgı olup olmadığı yahut kıssanın çabucak hemen bilmediğimiz öbür kısımlarının olup olmadığı muhakkak değil. bir daha de, bu gizem Stevenson’ın kuşkuya düşmesine sebep olmadı.

NBC 12 ile yaptığı toplantıda “Kan palavra söylemez ve DNA testi hiç palavra söylemez” dedi. “AIDS olmayabilirim lakin ben Brittany Renee Williams’ım.

Mahallî polis ve FBI davayı bir daha açtı ve hem Stevenson tıpkı vakitte McElroy’dan DNA örnekleri aldı…