AB, İtalya için ihlal davası başlattı

Hasan

New member
İtalya tek kontrol kurallarını ihlal ediyor

İle ilgili Angela Corbo Yayınlanan 15 Şubat 2023

gelincetek çek ve evrensel bağımlı çocuklar için L’Avrupa Birliği birini başlattı ihlal prosedürü için İtalya’ya karşı ayrımcılık.

İtalya tek kontrol kurallarını ihlal ediyor

Dayalı norm itibaren yürürlüğe girdi Mart 2022 İtalya’da olabilmek fayda tek kontrolden sadece kimler İtalya’da en az iki yıl ikamet etmiş olmak ve sadece eğer Konut arasında ebeveynler başvuru sahipleri ve çocuklar çakışmak.

Çok normlarikinci Brüksel, AB yasalarını ihlal etmek çünkü Avrupa vatandaşlarına aynı şekilde davranılmıyor ayrımcılığı temsil eder.

Ayrıca oku Tek çek, her şey Şubat’tan itibaren değişir ve artışlar başlar

2022’de tanıtılan standartlar

bu koordinasyon kuralları sosyal güvenlik tanrılara sahip olma olasılığını dışlar ikamet gereksinimleri ben almak için sosyal güvenliğin faydalarınasıl olabilirler çekler aileyi desteklemek için.

Yeni İtalya tarafından getirilen önlem Mart 2022’de ben bekleniyor ebeveynler faydalanabilirtek çek Yalnızca çocukları ile yaşıyorlar aynı evde ve ikamet ediyorlarsa İki yıldır İtalya’da.

Ayrımcı muamele

Orada komisyon bunu bir olarak kabul et Avrupa Birliği mevzuatının ihlali den beri ben Avrupa vatandaşları adil davranılmamaktadır ve bu bir ayrımcılık.

İtalya’ya verildiler iki ay çözmek için soru Avrupa Komisyonu tarafından gündeme getirilentek çek.

Tek ebeveynli ailelerin INPS’ye çocuk başına 210 Euro’ya kadar iade etmesi gerekecek 2023 Tek ödeneği ilginizi çekebilir