4,5 milyon kişi başına Bonus Natale'ye varış

Hasan

New member
Bonus Natale: 4,5 milyon kişi geldi

di 
Elisa Pallotta 
Yayınlanmış 5 Aralık 2024, 10:59

Kameranın güvenine vardığınızda, hükümetin mali izniyle, her şeyi en üst düzeyde serbest bırakarak, nihai olarak kesin olarak ortaya çıkacak. Sono, dahili olarak norme chiave al: hasta bonus Natale 100 euro e la riapertura dei termini per l'Iva Partisi için Bienal Konkordatosu'nun Önlenmesine İlişkin Eylem.

Natale'e 4,5 milyonluk ikramiye geldi

Bu sayede Natale'den 4,5 milyon kişilik bonustan yararlanan plaka artırılırken, buna ek olarak her türlü lavabo da dahil. 100 Euro'luk bir bonus Erogato nel mese corrente insieme alle tredicesime bir tutti ve dipendenti olağanüstü bir kontrat ve süper olmayan bir reddit ile 28 milyon euro. Nel caso, però, giriş ve bağlantı için hiçbir gereklilik olmadan, ikramiye almak için yalnız bir gün. Her halükarda, gerekli Lavoro'dan bir veri alanı sunuyoruz. Yayını doğrudan doğruya yapmadım, sunumumu yaptım, manzarayı gördüm 22 kasım. İkinci olarak Ekonomi Bakan Yardımcısı Maurizio Leo, ikramiye sunumu yaptı “natalizi tükettiğim için gizli bir dönüş”, ve maliyet “lavaboda bir araç ve bir yılda belirli bir zamanda katkıda bulunulması, tanıdık tendonların eklenmesiyle”.

Iva Partisi için Bienal Konkordatosu Önleme Sürecinin Son Noktası

Sağlanan diğer unsurlar ve Iva Partisi için Bienal Önleme Konkordatosu kapsamında son aşamaya gelindi. Fisco'yla ilgili bir “patto” hikayesi, her şeyin tersine dönmesi için bir süreliğine istikrar sağlanmasına izin veren bir hikaye.'Erario, hanno Aderito Finora 522 Mila Ticari ve Otonomfacendo incassare 1,3 miliardi merhaba Stato. Bununla birlikte, hükümet euro başına yaklaşık 2,5 milyon parayla geldi, bu da yüzde 35 ila 33 arasında ikinci bir payın elde edilmesi için tam olarak gerçekleşti.