3 bin avroluk yardımı alma formu nasıl işliyor?

Hasan

New member
Selden etkilenen halk için yardım geliyor. Başkan Bonaccini: “Maksimum hızda çalışmaya çalışalım”

İle ilgili Andrew Picariello Yayınlanan 6 Haziran 2023 | güncellendi 7 Haziran 2023

topraklarını vuran selden en çok etkilenen ailelere ve işletmelere destek sağlamak için önlemlerin öngörüldüğü 61/2023 sayılı Sel kararnamesi yayınlandı. Emilia Romagna, Marche ve Toskana. Formun işleyişi şu şekildedir.

Selden etkilenen halk için yardım geliyor. Başkan Bonaccini: “Maksimum hızda çalışmaya çalışıyoruz

Hükümet tarafından düzenlenen çeşitli yardımlar arasında, serbest meslek sahiplerine yönelik, on beş günü aşmayan her bir askıya alma dönemi için 500 avroya eşit ve her halükarda maksimum toplam kapsamı olan bir tazminat da vardır. 3 bin euro. Ödemeler o zaman gidecek 1 Mayıs’tan 31 Ağustos’a kadar.

Nüfusa yardım sağlanması ile ilgili olarak, Emilia Romagna bölge başkanı Stefano Bonaccini dedi ki: “Belediyelere daha önce de tedarik ettik. modül vatandaşlar için ilklerini birkaç hafta içinde almak için 3 bin 5 bin euro. Hız anlamında yeni bir form yaşıyoruz”.

Anpi tarafından Bologna’da düzenlenen bir toplantıya konuk olan Cumhurbaşkanı, bunun bir “Vatandaşların kanıtlaması gereken tek tasdik belgesinin olduğu doldurulmuş form aynen o sular altında kalan belediyede yaşamak”. Tutar daha sonra birkaç hafta içinde başvuranların cari hesabına ulaşacaktır.

Aynı zamanda vatandaşlar, aileler ve işletmeler başka bir form doldurmak zorunda kalacaklar: i için olanı tüm varlıklara toplam hasarkişisel bir aile üyesi veya şirket üyesi olup olmadığı” diye devam eden Bölge Başkanı, en çok etkilenen nüfusa maksimum desteği sunmak için mümkün olan her şeyin nasıl yapılacağının altını çizdi.