2021 GNÇ Star’ı Kardelen Erol oldu

kolluk

New member
2021 GNÇ Star’ı Kardelen Erol oldu Turkcell’in bu sene ikincisini gerçekleştirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce müzik tutkunu gencin katıldığı GNÇ Star Müzik Yarışması’nın kazananları 16 Ağustos Pazartesi akşamı belirli oldu. GNÇ YouTube kanalında canlı yayın sunuculuğunu Bahar Özmen’in üstlendiği finalde, bini aşkın adaydan gelen performans görüntülerini ünlü sanatkarlar Fatma Turgut ve Gökhan Türkmen değerlendirdi. Jüri değerlendirmesi kararı bu yılın şampiyonu, ‘Sarı Gelin’ müziği ile Kardelen Erol oldu. İkinciliği ‘Ben de Yoluma Giderim’ isimli müziği ile Hatice Sezen alırken, Burak Aydoğmuş, Çağatay Eskin ve Kerem Arca’dan oluşan Kaba isimli müzik kümesi da kendi besteleri olan ‘Göztepe Işıklar’ müziği ile üçüncü olmaya hak kazandı.

Alper Ergenekon: Gençlerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine dayanak olmak en değerli görevimiz

Gençlerin hayatlarına paha katacak dokunuşlarda bulunmak için değerli adımlar attıklarını belirten Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, “Türkiye’nin Turkcell’i olarak yalnızca teknolojiye değil geleceğimiz olarak gördüğümüz gençlerimiz için de yatırımlarda bulunuyoruz. Eğitimden spora, sanattan girişimciliğe kadar biroldukça alanda gençlerimizin yanında olmayı ve kendi potansiyellerini keşfederek gerçekleştirmelerine dayanak olmayı en değerli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Genç müzisyenlerimizin sanat yolcuğuna katkı sunmak gayesiyle birinci vakit içinderda 2020 yılında düzenlediğimiz GNÇ Star Müzik Yarışması’nı bu sene de büyük bir ilgiyle tamamladık. Öncelikle Türkiye’nin dört bir yanından bu müsabakaya başvurarak yapıtlarını sergileme özgüvenini gösteren tüm genç müzisyenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıyeten binlerce eser içinden sıyrılarak birinci 10’a giren finalistlerimizi ve hünerleriyle büyük mükafatı almaya hak kazanan gençlerimize de kutluyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum” dedi.

Fatma Turgut ve Gökhan Türkmen, birinci 10 finalistin performansını izledikten daha sonra yorumlarını izleyicilerle paylaştı. Yalnızca performansları yorumlamayan heyet üyeleri, bu meslekteki seyahatlerine dair anılarını ve ilham verecek öykülerini genç müzisyenlerle paylaştı.

GNÇ Star Müzik Yarışı finalinde başarılı sanatçı Fatma Turgut sevilen müziklerinden ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’, ‘Ben Vardım’ ve ‘Dünyalar Senin Olsun’u seslendirdi. Turgut, GNÇ Star Müzik Yarışı ile ilgili “Her anı fazlaca keyifli ve eğlenceliydi. Platformlarda bu üslup müsabakalar olmasını destekliyorum. Katılan yarışmacıları motive ediyor ve yüreklendiriyor. GNÇ Star Müzik Yarışması’na katılan herkese sevgilerimi iletiyorum ve GNÇ ailesine teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Gökhan Türkmen ise sevilen müziklerinden ‘Çürük’, ‘Mavi’ ve ‘Falan Filan’ı canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Türkmen, “Dereceye girmek değil, hamaseti gösterip yarışıyor olmak epeyce bedelli. Buradaki tüm yarışmacı arkadaşlarımız tüm özgüvenleriyle ve titizlikleriyle performanslarını sergilediler. Hepsinin yolu açık olsun, tebrik ediyorum” dedi.

Alem FM’in medya sponsorluğunu üstlendiği yarış kararında birinciliği kazanan Kardelen Erol, 50 bin TL’lik mükafatın yanı sıra bir heyet üyesi ile düet yapma hakkına sahip oldu. Müsabakayı İkinci olarak tamamlayan Hatice Sezen ise 30 bin TL ve üçüncü olan Kaba 20 bin TL’lik para ödülünün sahibi oldu.