1 Kasım Salı gününün reyting sonuçları belirtildi. Dün birfazlaca dizi, sineması gündüz nesli ve yarış programı izleyenlerin karşısına çıktı. Türkiye’nin en epey izlenen kanalarından olan Kanal D, Fox Tv, Tv8, Star Tv, Trt 1 ve Atv’de yayınlanan imaller seyirciler tarafınca ağır ilgi gördü. Reyting sıralamasında verilen kıran kırana gayretin akabinde paylaşılan sonuçlar merak konusu oldu.
Peki hangi imal reyting sıralamasında tepenin sahibi oldu? İşte 1 Kasım Salı reyting sonuçları…
1 Kasım Salı reyting sonuçları aşikâr oldu. İlgiyle izlenen üretimler içinde doruğa yerleşen imal ATV dizisi oldu.
Total reyting sıralamasının birincisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. İkinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada ise Esra Erol’da yer aldı.
AB’de ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, üçüncü sırada Selçuk Doruklu ile FOX Ana Haber yer aldı.
TOTAL BİRİNCİ 10 PROGRAM
Peki hangi imal reyting sıralamasında tepenin sahibi oldu? İşte 1 Kasım Salı reyting sonuçları…
1 Kasım Salı reyting sonuçları aşikâr oldu. İlgiyle izlenen üretimler içinde doruğa yerleşen imal ATV dizisi oldu.
Total reyting sıralamasının birincisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. İkinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada ise Esra Erol’da yer aldı.
AB’de ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, üçüncü sırada Selçuk Doruklu ile FOX Ana Haber yer aldı.
TOTAL BİRİNCİ 10 PROGRAM
1 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 ESRA EROL’DA ATV
4 SELCUK DORUKLU ILE FOX ANA HABER FOX
5 BEN BU CIHANA SIGMAZAM (OZET) ATV
6 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
8 ATV ANA HABER ATV
9 YUREK CIKMAZI TRT 1
10 SHOW ANA HABER SHOW TV
1 UC KIZ KARDES KANAL D